Un bărbat a decis să renoveze bucătăria pentru a-i face pe plac soției: imagini înainte și după.

Multe familii trăiesc în condiții modeste. Cineva nu face reparații de zeci de ani.

Eroii poveștii noastre, soț și soție, au trăit și ei mult timp așa. Ei au moștenit apartamentul de la bunica lor.

Tânăra familie nicidecum nu putea să-și aducă în ordine casa. Bucătăria era groaznică. Soțului îi era bine și așa. Nu petrecea mult timp la masă, uneori lua farfuria cu mâncare și mergea să mănânce la calculator. Dar soția își dorea confort real, pentru că ea era cea care gătea pentru întreaga familie și, în general, aproape că locuia în bucătărie.

#1

După o serie de certuri și un scandal în familie, au decis să facă reparație. Pentru a-i face pe plac iubitei sale, soțul a început cu bucătăria. Este timpul să scapi de reparațiile din anii 90 și să-ți faci un interior decent!
În primul rând, cuplul a decis să scape de excesul de gunoi și să arunce tot ce este de prisos.

#2

Datorită eforturilor soției, bucătăria bătrânei bunici s-a transformat într-o sufragerie șic.

Proprietarul casei a achiziționat un blat masiv, elegant, de culoare închisă. Foarte practic, deoarece nu va accentua murdăria. Vechile dulapuri au fost înlocuite cu dulapuri albe rafinate.

Doar aragazul a rămas la fel – alb. Pentru o astfel de bucătărie ar fi mai potrivită un aragaz încorporat scump, cu un cuptor electric. Cu toate acestea, nu putem să judecăm. Probabil, gazda a decis că îi era mai convenabil și mai familiar așa.

#3

Masa de sufragerie este  originală, are o flacără de foc care iese în evidență printre florile albe și negre. Masa a devenit un punct culminant al bucătăriei și face accentul potrivit.

O decizie foarte dubioasă a proprietarului este să plaseze cuptorul cu microunde pe frigider. Membrii familiei care decid să încălzească supa acolo o pot vărsa accidental pe cap. Cu toate acestea, îl poți înțelege. Într-o bucătărie atât de minusculă, nu mai este loc pentru un cuptor cu microunde, motiv pentru care, din disperare, a trebuit să-l așez acolo.

Dar perdelele până la podea și modelul de ornament alb sunt plăcute ochiului. Bine că proprietarii au scăpat de draperiile ajurate ale bunicii!

#4

În ciuda micilor defecte, suntem siguri că soția a fost mulțumită de noua bucătărie. Acum va găti adevărate capodopere culinare aici, în semn de recunoștință față de soțul ei.

Dar tu ce părere ai despre această schimbare ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !