„Ulei de arbore de ceai” și „Amestec de cremă cu autobronzant”: 13 secrete de frumusețe de la cele mai faimoase supermodele

Analizând frumoasele supermodelele pe paginile jurnalelor este greu de crezut cum este posibil să fii atât de perfect. Puțin însă cunosc, că pentru a arăta atât de frumos și îngrijit, fetele depun un efort fabulos. Care sunt micile lor secrete de frumusețe – ne vorbesc chiar ele?!

Naomi Campbell

Fiind una dintre cele mai populare și fermecătoare modele din întreaga lume, Naomi a dezvăluit odată ingredientul său secret împotriva celulitei și grăsimii, care se găsești în bucătăria fiecăruia – cafeaua. Fostul supermodel îți recomandă să folosești scrubul de cafea chiar dacă pielea ta nu este supusă așa-numitului efect „coajă de portocală”. Te ajută să obții o piele netedă și moale.

Heidi Klum

Recomandă Heidi, pentru toate fetele cărora le place să-și etaleze picioare frumoase – să amestece crema hidratantă și autobronzantul în proporții egale. Preventiv îndepărtează celulele moarte cu un scrub, apoi aplică amestecul pe picioare – ajută la mascarea imperfecțiunilor și creează un contur plăcut.

Irina Shayk

Supermodelul rus Irina Shayk aplică pe părul curat și ușor uscat un balsam hidratant și îl înfășoară într-o folie de aluminiu în timp ce se bronzează pe plajă. Soarele încălzește părul sub folie, iar ingredientele active din formula balsamului pătrund în structura profundă a părului făcându-l mai puternic și mai sănătos – susține cu îndrăzneală vedeta de podium.
Irina folosește uleiul de nucă de cocos ca produs de îngrijire multifuncțional, menționând că acesta îi luminează fața, dar și că este minunat de hidratant și de protector împotriva infecțiilor.
În fiecare dimineață, supermodelul face un duș rece, își șterge fața cu cuburi de gheață și folosește măști cu castraveți. „Am învățat acest truc de la mama mea: nu avea bani să cumpere creme scumpe, așa că se mulțumea cu ce avea la îndemână”, își amintește Irina.

Adriana Lima

 

Luptându-se la fel cu problemele acneice, Adriana a găsit o soluție ideală pentru combaterea acestora – uleiul de arbore de ceai. Aceasta aplică ușor o cantitate mică de ulei pe zonele inflamate, de două ori pe zi.

Gigi Hadid

Gigi Hadid a dezvăluit cum se luptă cu acneea și erupțiile cutanate. Potrivit modelului, mama ei a învățat-o o metodă veche și de încredere: să-și pună noaptea pastă de dinți pe față, astfel încât să se usuce toate coșurile peste noapte. „Sfatul meu pentru femei: mâncați legume pentru a vă menține în formă și burgeri pentru a rămâne sănătoase mintal”, recomandă Gigi.
Cu toate acestea, noi cei de la eustiu.com ne amintim de experiențele neplăcute din copilărie când aplicam pasta de dinți pe față și de efectele pe care le aveam a doua zi, așa că nu recomandăm să recurgeți la astfel de metode sau încercați să aplicați cât de local posibil.

Cindy Crawford

Cindy știe exact că oamenii sunt mereu în căutarea soluțiilor rapide pentru a combate problemele tenului și a corpului. Cu toate acestea, ea este sigură că pentru a obține rezultate eficiente trebuie de muncit zilnic, în mod regulat – așa cum o face ea de la vârsta de 20 de ani.
„În urmă cu mai bine de 20 de ani, am văzut o femeie care făcea exerciții pentru gât”, explică Crawford, “Ea mi-a explicat că, dacă menții acești mușchi tonifiați, te va ajuta să îți păstrezi linia maxilarului. Culcat pe spate, cu bărbia în sus, ridicați tot capul la aproximativ un centimetru de la sol și, fără să coborâți capul pe podea, atingeți-vă bărbia de piept. Fac trei seturi de câte 10 repetări fiecare”.

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer este convinsă că totul ține de exfoliere. Supermodelul folosește un scrub de cel puțin două-trei ori pe săptămână. Pentru a-și îmbunătăți starea părului, Claudia a renunțat complet la utilizarea uscătorului de păr, lăsându-și părul să se usuce natural. Când este întrebată despre dieta ei, răspunde: „Nu țin o dietă, ci doar mănânc alimente sănătoase. De exemplu, mănânc mai puține lactate și mai puțin gluten”.