TOP 16 cele mai amuzante fotografii cu animale de la Comedy Wildlife Photography Awards 2022

Marea majoritate a oamenilor experimentează tandrețe și încântare când se uită la animale fermecătoare. Și nu contează dacă este un animal de companie sau un animal sălbatic, deoarece reprezentanții neîmblânziți ai faunei pot arăta și amuzanți și fermecați. Și pentru a dovedi acest lucru, vrem să împărtășim câștigătorii premiilor Comedy Wildlife Photography Awards 2022 care au reușit să surprindă momente amuzante ale faunei sălbatice.

Premiile Comedy Wildlife Photography Awards încântă telespectatorii cu imagini drăguțe și amuzante ale reprezentanților lumii animale de mulți ani. La sfârșitul lunii octombrie, juriul a prezentat finaliștii din 2022, care au fost cu adevărat greu de ales din numărul mare de candidați.

1. „Salut tuturor”, fotograful Miroslav Srb

2. „Vorbește cu flipperul meu!” de Jennifer Hadley

3. „Îmi pare rău, scuze” de Ryan Sims

4. „Tight hollow”, fotograful Mark Schocken

5. Pegasus calul zburător de Jagdeep Rajput

6. Salt Letal de Alex Pansier

7. „Strike Back” de John Cheyne

8. „Starul fotbalului” de Jia Chen

9. „Am să te sugrum!” de Emmanuel Do Lin San

10. „Zâmbeșteee”, fotograful Arturo Telle Tiemann

11. Spin Me Harder de Michael Eastwell

12. Centrul de reabilitare wellness Monkey de Federica Vinci

13. Unghiurile înșelătoare

Cu o sincronizare de invidiat, fotograful francez Jean-Jacques Alcalay a surprins momentul în care un hipopotam părea să înghită un stârc întreg.

Dar pasărea – cocoțată vesel pe spatele altui animal – se afla de fapt în spatele hipopotamului, care tocmai căsca mare. Încadrare incredibilă

14. „Păstrați-vă calmul și nu vă pierdeți capul” de Martin Grace

15. Peek-a-boo de Arshdeep Singh

16. Câștigătorul incontestabil al competiției, care a ocupat primul loc, a fost o fotografie numită „Cat’s Grace” a fotografului Jennifer Hadley

„Cu atâtea evenimente care se întâmplă în lume, tuturor ne-ar trebui o doză extraordinară de distracție și umor. Iar finaliștii din acest an cu siguranță au oferit asta!” spune Tom Sullam, co-fondatorul competiției care a fost lansată în 2015.

Totul este pentru o cauză nobilă. Anul acesta, Comedy Wildlife sprijină Whitley Fund for Nature (WFN), o organizație caritabilă din Marea Britanie care ajută liderii de conservare care lucrează în țările lor de origine din Sudul Global.

Sperăm că am putut să -ți aducem voia bună pe ordinea ta de zi ! Tu ce părere ai despre acest concurs ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !