Top 15 plante și animale unice: așa culori nu ai mai văzut în rândul speciilor acestora !

Cine altcineva își poate crea cu atâta generozitate copiii frumoși, dacă nu însăși mama natură? Lumea vieții sălbatice nu va înceta să ne uimească prin diversitatea ei. Și poate fi nu numai înfricoșător, ci și destul de drăguț, amuzant și fascinant. Astăzi vrem să vă împărtășim câteva fotografii cu plante, creaturi sălbatice și animale de companie, care cu siguranță merită atenția voastră datorită culorii lor neobișnuite, deoarece în acest sens sunt cu siguranță unice.

1. Aligator care se întâlnește foarte rar, cu pete, mustață și sprâncene.

2. 7 petale roșii și o petală albă

3. Starling strălucitor de oțel

4. Pisicuțele pe nume Bandit și Zorro

5. „A doua inimă a pisicii mele”

6. Răsad de stejar alb ca zăpada. Ar fi foarte interesant să vezi cum crește!

7. Baby capibara cu albinism

8. O gărgăriță galbenă care nu are nici o pată pe ea

9. Se pare că imprimanta a rămas fără cerneală.

10. Doberman de culoare rară, care adaugă unicitate acestuia.

Un internaut a adăugat: „ Dobermanii cu așa culoare sunt extrem de instabilă genetic și predispuși la afecțiuni ale pielii și infecții respiratorii/ochi/urechi. Mutația care le dă această culoare a blănii, cauzează și multe alte probleme. Am un Doberman maro-roșu și are alopecie (îi cade părul), are 1-2 crize de pneumonie în fiecare an și are nevoie zilnic de picături pentru ochi pentru a preveni infecțiile oculare.”

11. Fasole de lună de un roz pronunțat

12. Bufniță nord-americană care se bucură de razele soarelui în timp ce stă într-o scorbură

13. Histioteuthis heteropsis, cunoscut și sub numele de calamar de căpșuni. Incredibil de frumos și unic!

14. Ayam chemani este o rasă decorativă rară de pui originară din Indonezia.

Acești pui au o genă dominantă care provoacă hiperpigmentare (fibromelanoză), motiv pentru care puiul are nu doar pene negre, ci și organe interne.

15. Tyto alba cu melanism

Aceste animale și plante extraordinare ar putea să ne învețe o lecție foarte importantă. Anume ne îndeamnă și pe noi să ne îmbrățișăm așa cum suntem, cu toate neajunsurile noastre, deoarece anume acestea ne fac să fim unici.

Dar tu știai despre existența acestor plante și animale ? Așteptăm mesajele tale în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !