TOP 15 cele mai dezgustătoare lucruri făcute vreodată de cumpărători în magazine: nu ai vrea să fii în pielea vânzătorilor !

Când mergem la supermarket, ne aflăm  parcă într-un  paradis cu mii de tipuri de produse care ne fac ochii mari. Dar în spatele tuturor bunurilor aranjate corect și a etichetelor de preț agățate, se află multă muncă a angajaților magazinului.

În realitate există puțini oameni care apreciază aceasta. Oamenii iau mărfuri și nu le pun înapoi, iar uneori le lasă peste tot, mănâncă mâncare, lasă pachete goale pe rafturi și fac alte lucruri neplăcute. Angajații magazinului au decis să-și împărtășească durerea și să arate cu ce au de-a face în fiecare zi. Nu putem decât să-i compătimim și să nu repetăm ​​acțiunile cumpărătorilor neglijenți din articolul nostru.

1. „Oamenii care lasă cărucioarele pline cu produse alimentare în supermarket sunt foarte enervanți”

Acest cărucior aparținea unui hoț care spera să-l scoată din magazin fără să plătească pentru alimente (se întâmplă mai des decât crezi). Atunci hoțul a sperat să revândă totul la jumătate de preț într-o zonă săracă, unde aceste produse se vor vinde foarte repede.

2. „Un coleg a găsit asta ascuns în secțiunea de vinuri… Da, sunt urme de dinți.”

Probabil că ai auzit de tartar, care este făcut cu carne de vită crudă, dar să muști friptura de vită crudă în timp ce cauți în secțiunea de vinuri este prea mult.

3. „Un vizitator al magazinului a decis să ia micul dejun în departamentul nostru de hârtie igienică. Cel mai rău dintre toate, răufăcătorii au folosit lapte de ciocolată”.

Cineva a luat boluri de unică folosință, a deschis mai multe pachete cu cereale pentru micul dejun, a turnat peste tot lapte de ciocolată, a mâncat și a aruncat-o în departamentul de hârtie igienică. Judecând după numărul de boluri, erau cel puțin doi ticăloși. Mulți utilizatori au scris că sunt siguri că unii copii au făcut asta în timp ce filmau un videoclip pentru Tiktok.

4. Astăzi cumpărătorul a încercat să plătească cu asta

„Erau copii, dintre care unul a spus: „Am pierdut bucata cealaltă, dar încă vezi că este zece”. Cred că nu au avut niciodată mai mult de jumătate din bancnotă, probabil că doar au găsit o bucată și au crezut că au găsit „bani” — a scris autorul fotografiei. Autorul a mai scris că ar fi sunat la poliție dacă nu ar fi fost copii.

5. De ce să faci asta ?

Cineva a intrat în supermarket cu băutura de la  Starbucks și a lăsat-o pe raft fără măcar să o termine.

6. Cineva a făcut asta într0un aparat de închiriat discuri. Foarte urât

Chioșcurile Redbox instalate în lanțurile de retail oferă o varietate de discuri de filme și jocuri video spre închiriere. Cineva a luat un joc Playstation 4, a scanat discul, l-a imprimat pe hârtie la scară 1:1 și l-a înlocuit cu discul real din cutie. Apoi ticălosul a returnat pur și simplu cutia cu discul la mașină, care a citit cu succes codul de bare de pe „disc”. Autorul fotografiei a avut ghinion și a primit exact acest „disc”, pentru chiria căruia o plătise deja.

7. „Vizitatorul a încercat să pieptene câinele său și a pus peria înapoi pe raft”

Ironia este că pe pieptene scrie „curățare automată” și „încearcă-mă”. De fapt, se propune să încercați un buton, atunci când este apăsat, baza întunecată a pieptenului se ridică, ca și cum s-ar curăța singur (principiul de funcționare este afișat pe ambalaj). Cu toate acestea, acest iubitor de câini neglijent a fost prea leneș să apese chiar și butonul.

8. A fost un uragan în departamentul de încălțăminte ?

Nu putem decât să compătimim angajații săraci care vor trebui să curețe totul. Potrivit unor utilizatori, s-ar putea să fi fost furați pantofi de aici. Iar mizeria a fost făcută pentru a le acoperi urmele, pentru că este mult mai greu de înțeles rapid care pereche lipsește.

9. „Cineva a returnat canapeaua în această formă la supermarket”

Fotografia a fost făcută la un supermarket Costco. După spusele foștilor angajați au fost returnate: brazi de Crăciun la sfârșitul lunii ianuarie, plante de vară la sfârșitul verii, canapele după petreceri, televizoare după cupele de fotbal etc. Cea mai sălbatică poveste a fost cea în care o femeie a venit la un supermarket să returneze un cărucior la 12 ani de la cumpărare, invocând faptul că nu îl mai folosește. Desigur, nu o folosește, pentru că copilul ei este deja în clasa a 6-a sau a 7-a ! Cel mai interesant este că banii i-au fost înapoiați femeii, dar nu pentru că ar fi avut dreptul la ei, ci pentru că a sunat-o pe manager și a făcut un mare scandal. Imaginați-vă, toți acești 12 ani a ținut cu grijă cecul..

10. Un adevărat haos

Se pare că aceasta este mizeria lăsată după Black Friday.

11. „Ca lucrător la supermarket, urăsc începutul anului școlar”

După cum spunea autorul fotografiei, acum o oră în acest departament totul era ordonat și pus pe rafturi.

12. „Magazinul avea o reducere de 70% la haine, oamenii au luat lucruri și apoi le-au aruncat pe jos”

Nu vom înțelege niciodată de ce oamenii cred că pot acționa ca un băiat răsfățat într-un magazin de jucării atunci când magazinul este la reducere?

13. „Oamenii testează vopsea spray chiar pe podeaua supermarketului”

14. De ce oare să nu lași puiul în departamentul de îngrijire personală

„Am un membru al familiei care a lucrat la un supermarket Walmart. El a spus că unul dintre cele mai mari deșeuri a fost carnea lăsată pe un raft sau la casă. După 20 de minute, toată carnea ar trebui distrusă ”, a spus unul dintre comentatori.

15. Oamenilor nu le pasă cum își lasă pantofii după ce i-au probat.

Acum înțelegem de ce uneori vedem vânzători mohorâți și enervați. Au ei motivele lor.

Dar tu ce părere ai despre asta ? Așteptăm comentariile tale mai jos ! De asemenea, dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !