Superstițiile misterioase legate de oglinzi: ce să faci dacă ai primit una în dar ?

Dacă sunteți o persoană superstițioasă, atunci probabil vă întrebați dacă este permisiv să oferiți o oglindă altor persoane și ce să faceți dacă acest obiect v-a fost oferit în dar . Și, în general, de ce vedem o atitudine atât de specială față de oglindă și ce ascunde acest obiect? Astăzi vă vom spune despre toate semnele asociate cadourilor sub formă de oglinzi și vom afla dacă mai merită să le oferi sau nu.

Oglindă în dar

O oglindă de buzunar sau o oglindă de casă – sunt articole care ar putea fi un cadou minunat pentru o femeie cu orice ocazie. Dar există un „dar”.  Dacă cineva din casă moare, se obișnuiește să acoperiți oglinzile cu o cârpă întunecată, dacă o oglindă crapă în casă, nenorocirea se va întâmpla cu locuitorii acesteia. Și dacă o persoană își vede reflectarea într-o oglindă spartă, îl așteaptă șapte ani de eșecuri. Un număr mare de semne și superstiții sunt asociate cu oglinzile, care uneori îi pune pe gânduri  chiar și pe cei care anterior nu credea în ele.

De ce nu ar trebui să oferi o oglindă drept cadou ?

Oglinda este considerată un obiect special, deoarece spiritele pot pătrunde prin ea. Se pare că absoarbe energia persoanei care o folosește. În timpul înmormântării, este acoperită din același motiv – pentru ca sufletul unui mort să nu se așeze înăuntru pentru totdeauna. Din toate acestea, reiese că, dacă oferi acest lucru cadou, atunci energia altcuiva va trece cel mai probabil cu el. În plus, se crede că a da o oglindă drept cadou este un semn care prevestește ceartă și despărțire.

Important! Dacă dormi în fața unei oglinzi, aceasta îți va absorbi treptat energia vitală. De asemenea, nu vă puteți admira reflexia în miezul nopții, deoarece suprafața oglinzii noaptea devine un portal pentru forțele impure.

Există oglinzi deosebit de periculoase

Dacă o oglindă nouă din magazin poate fi totuși considerată cadou , atunci unele oglinzi sunt absolut contraindicate pentru a le oferi oricui. Printre acestea se numără cele care:

– au fost în camera în care a avut loc crima sau altă infracțiune;
– atârnă în casa unde a izbucnit un incendiu;
– a fost folosită pentru a efectua ritualuri magice;
– a trecut mulți ani din mână în mână (antichități).

Astfel de lucruri stochează o energie specială, foarte proastă. Și dându-le unei alte persoane,  poți, fără să vrei, să-i faci rău. Această energie nu poate fi îndepărtată prin niciun ritual, va rămâne acolo pentru totdeauna.

Cui nu ar trebui niciodată să-i oferi oglindă drept cadou

– Tinerilor căsătoriți. Un astfel de cadou poate provoca certuri și neînțelegeri, precum și poate duce la divorț.
– Femeilor tinere. O oglindă oferită în dar unei tinere îi va lua frumusețea și îi va provoca singurătatea în viitor.
– La aniversări. Viața unei astfel de persoane va fi plină de eșecuri și va fi scurtată semnificativ.

În plus, oglinzile nu trebuie date adolescenților. La această vârstă, psihicul și viziunea lor asupra lumii tocmai se formează. Prin urmare, un astfel de cadou nevinovat poate avea un impact negativ asupra alegerii unei căi viitoare în viață.

Cui poți să-i oferi în dar o oglindă ?

Se crede că doar celor mai apropiați oameni – copii sau părinții – pot accepta un astfel de cadou, pentru că știu că nu vrei să le faci rău. De asemenea, destinatarul nu trebuie să fie superstițios. În plus, poate exista o situație în care o persoană însăși să-i ceară să-i dea o oglindă sau să-i sugereze. În acest caz, cu siguranță îți va accepta cadoul cu plăcere.

Cum să oferi corect o oglindă în dar ?

Dacă o oglindă este singura ta opțiune de cadou pentru o persoană dragă, atunci trebuie să o oferi corect. Urmând unele reguli , vei minimiza daunele. Iată acele reguli:

1. Cumpără numai articole noi. Mai mult, este indicat să iei oglinda care era în depozit și nu era în magazin în sine, pentru că mulți oameni deja s-au uitat la acesta din urmă.

2. Dăruiește doar persoanelor care nu sunt superstițioase. Dacă știi că o persoană crede în majoritatea semnelor, cu siguranță nu va aprecia cadoul tău.

3. Oglinda trebuie să fie în ramă.

4. Nu folosi cadoul destinat unei alte persoane. Oglinda trebuie ambalată cu grijă și prezentată în această formă.

5. Suprafața oglinzii trebuie să fie nouă și neatinsă.

Ce să faci dacă ți-a fost oferit în dar o oglindă ?

Un ritual de curățare a oglinzii efectuat în mod corespunzător o poate face sigură. Dacă te  îndoiești de faptul că donatorul a avut intenții bune, fă următoarele:

1. Ține oglinda sub jet de apă timp de câteva minute.

2. Înfășoar-o  strâns în cârpă neagră.

3. Se pune într-o cutie, se presară cu sare si se lasă 3 zile într-un loc inaccesibil altor persoane.

După aceea, o poți folosi cu încredere.

Notă! Pentru ca oglinda donată să nu-ți  facă rău în niciun fel, păcălește forțele necurate. Oferă  donatorului câteva monede și apoi se dovedește că ai cumpărat acest lucru dar nu l-ai primit drept cadou.

Poți să arunci oglinda care ți-a fost oferită în dar ?

Oamenii neîncrezători și superstițioși, în ciuda tuturor credințelor lor, este puțin probabil să păstreze oglinda care le-a fost oferită în dar. Prin urmare, apare întrebarea – este posibil să scapi de oglindă ?  Dacă ai reușit să-ți vezi reflectarea în ea, efectuează ritualul de mai sus. Nu arunca lucrul la gunoi și nici măcar nu îl lăsa la vedere pentru ca cineva să îl ia singur.

O oglindă frumoasă și elegantă poate fi un cadou minunat și valoros. Dar din moment ce strămoșii noștri acordau o mare importanță semnelor, cu siguranță ar trebui să le ascultăm. Să le oferi prietenilor tăi o oglindă sau nu – decideți singuri, dar acum știți exact ce să faceți dacă v-a fost oferită una în dar.

Dar tu ce părere ai despre asta ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !