Spune nu părului cărunt: 3 sfaturi de la stiliști cum să „ascunzi” firele gri fără ca nimeni să-și dea seama

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, părul gri începe să se vadă din ce în ce mai clar. Deși face parte din tendințele actuale, nu fiecare îndrăznește și acceptă să-l poarte – motiv pentru care în ajutor vin stiliștii cu sfaturi utile despre cum pot „ascunde” firele gri nedorite.

Spray nuanțator

Una dintre cele mai bune modalități de a ascunde părul gri este folosirea unui spray nuanțator – acoperă foarte bine părul gri și este foarte ușor de utilizat. Cu toate acestea, atunci când alegeți un spray nuanțator, cel mai bine este să colorați părul la rădăcini, așa că trebuie să alegeți o nuanță care să se potrivească cu culoarea părului de la rădăcini, chiar dacă v-ați vopsit părul. Este o modalitate de a ascunde părul cărunt, chiar dacă ți-au crescut rădăcinile.

Tonifiere

O altă tehnică la îndemână care se va potrivi cu siguranță multor femei. Tot ce trebuie să facem aici este să decolorăm tot părul și apoi să-l colorăm. Tonifierea va uniformiza culoarea părului, astfel încât firele gri nu vor fi mai deschise sau mai închise la culoare decât restul părului. Această opțiune este ideală pentru cei care doresc să acopere complet părul cărunt și să obțină un finisaj bun al culorii. Cu toate acestea, dezavantajul acestei opțiuni, care nu este pentru toată lumea, este că trebuie repetată în fiecare lună, deoarece rădăcinile vor crește la loc. Alternativ, puteți începe să folosiți un spray colorant. Femeile care doresc o schimbare își vor putea schimba culoarea părului în fiecare lună.

Evidențiere după părul gri

Este una dintre cele mai complicate și complexe opțiuni – însă și una dintre cele mai optime. Procesul de colorare are câteva avantaje importante. În primul rând, se poate face atât pe părul scurt, cât și pe cel lung. În al doilea rând, acest tip de vopsire a părului nu necesită vopsirea frecventă a părului și este de foarte lungă durată. Acest tip de vopsire a părului va arăta, de asemenea, foarte bine dacă părul cărunt de pe cap nu depășește 40% din volumul total. Alegerea tehnicilor este foarte mare și fiecare femeie poate face o alegere pe placul ei.