Semnificația alunițelor de pe corp: Ele îți spun ce destin vei avea!

Cine s-ar fi gândit că alunițele de pe corp ascund informații despre sănătatea, temperamentul și destinul nostru? Sună fantastic, dar astrologii chinezi au studiat legătura dintre alunițe și destin din cele mai vechi timpuri. Ei sunt convinși că fiecare aluniță prevestește caracterul și soarta unui om. Iată ce spun alunițele despre tine.

Ce spun alunițele despre tine?

Alunițele pot dezvălui multe despre personalitatea, natura și destinul unei persoane. De regulă, ele au forme, culori și dimensiuni diferite. Cu cât e mai mare alunița, cu atât e mai mare influența ei asupra ta și cu atât e mai mare probabilitatea ca un lucru sau altul să se întâmple.

Alunițele rotunde sunt un semn bun, favorabil; cele alungite vorbesc despre un noroc moderat; iar cele unghiulare marchează un destin zbuciumat. Cu cât alunița e mai întunecată, cu atât influența ei e mai mare. Alunițele de culoare deschisă ne influențează mai puțin.

Semnificația alunițelor de pe tâmple

Dacă ai o aluniță situată în zona tâmplelor, te poți considera o persoană norocoasă, pentru că acest semn este asociat cu norocul, intuiția și talentele ascunse.

Semnificația alunițelor de pe frunte

Alunițele de pe frunte vorbesc despre o persoană sigură de sine, cu un potențial energetic de invidiat. O aluniță situată pe centru este un semn al altruismului și devotamentului. O aluniță situată în dreapta trădează o persoană sentimentală, cu aptitudini sociale dezvoltate. Iar o aluniță situată pe stânga vorbește despre un om mai puțin norocos, în schimb cu potențial de conducător.

Semnificația alunițelor de sub sprâncene

Dacă ai o aluniță ascunsă sub sprânceana dreaptă, înseamnă că ești o persoană veselă, jovială și perseverentă, care își atinge ușor scopurile și îi umple cu energie pe alții. Iar dacă ai avut ghinionul să te naști cu o aluniță sub sprânceana strângă, înseamnă că ești mai indiferent și mai rece de fire.

Semnificația alunițelor din jurul ochilor

O aluniță prezentă în zona pungilor de sub ochi sau mai sus vorbește despre o persoană sinceră, vigilentă și sociabilă. Aceste persoane sunt greu de influențat și sunt capabile să discearnă răul de bine, minciuna de adevăr și un potențial noroc de un potențial ghinion.

Semnificația alunițelor de pe nas

O aluniță pe vârful nasului trădează o persoană energică, încăpățânată și conflictuală. În schimb, sinceră și fidelă. Dacă alunița e situată în lateral, înseamnă că persoana este sensibilă și romantică de fire. Și are mai mult noroc la bani.

Semnificația alunițelor de pe pomeți

Persoanele care au o aluniță în această zonă sunt deseori mândre și ambițioase. Ele au tărie de caracter și multă încredere de sine. Dacă alunița e situată puțin mai jos, perseverența se amestecă cu bunătatea și ambițiile acestor persoane se orientează spre confortul și bunăstarea celor din jur.

Semnificația alunițelor de pe urechi

O aluniță pe urechi vorbește despre o persoană inteligentă emoțional, perseverentă, norocoasă, cu aptitudini sociale dezvoltate și un fler deosebit. Cei care au o aluniță pe ureche sunt responsabili, se țin de cuvânt, iar vocația lor este să aibă grijă de cei dragi.

Semnificația alunițelor din jurul buzelor

O aluniță în jurul buzelor vorbește despre pasiune și senzualitate. Totodată, aceste persoane sunt capricioase, sunt predispuse să facă aceleași greșeli și nu se pot controla când vine vorba de vicii.

Semnificația alunițelor de pe bărbie

O aluniță pe bărbie înseamnă tărie de caracter, încăpățânare și energie. O astfel de persoană este dornică să se impună în fața altora și are o capacitate mare de a influența alte persoane.

Semnificația alunițelor de pe gât

Oamenii cu alunițe pe gât sunt buni diplomați, au inteligență și charismă nativă. Ei interacționează ușor cu alte persoane și se află mereu în căutarea fericirii. Însă de fiecare dată fericirea le scapă printre degete. Persoanele cu alunițe pe gât sunt muncitoare, altruiste și sunt în stare să ofere sprijin și înțelegere necondiționată chiar și persoanelor necunoscute.

Semnificația alunițelor de pe umeri

Persoanele cu alunițe pe umăr iubesc echilibrul și dreptatea. Din această cauză, ele pun la îndoială acțiunile lor și se află mereu în căutarea deciziilor corecte. Deseori ele nu știu ce vor cu adevărat, dar iubesc libertatea în toate manifestările ei.

Semnificația alunițelor de pe brațe

Cei care au alunițe pe brațe sunt de regulă persoane hotărâte, loiale, generoase, care știu ce vor de la viață și știu cum să obțină aceste lucruri. Deseori sunt conflictuali și egocentriști, dar știu să-i tragă pe alții după sine.

Semnificația alunițelor de pe coate

Dacă ai o aluniță pe cot, cel mai probabil ești o persoană agitată, nervoasă, mereu nemulțumită de viața ta personală. Dar de cele mai multe ori ești absolut indiferent față de bani și ești loial prietenilor tăi, pe care îi prețuiești foarte mult. Astfel de oameni își iubesc și își respectă părinții.

Semnificația alunițelor de pe degete

Cei care au alunițe pe degete sau în palme sunt capabili să depășească orice obstacol fără să aibă de suferit. Deseori, aceste persoane preferă o viață izolată, departe de agitația cotidiană.

Semnificația alunițelor de pe spate

Alunițele de pe spate, sub omoplați, marchează câte obstacole mari vei avea în viață, iar cele mai sus de omoplați arată de câte ori vei avea un mare noroc.

Semnificația alunițelor de pe abdomen

Oamenii cu alunițe pe abdomen au o fire rebelă, dar în același timp sunt compătimitori și dispuși să-i ajute pe ceilalți. Ei iubesc libertatea în toate manifestările ei. Și deși afirmă că le place să fie independenți, deseori se simt singuri. Pe de altă parte, alunițele pe sâni denotă fertilitate, generozitate și senzualitate.

Semnificația alunițelor de pe picioare

Oamenii cu alunițe pe picioare sunt foarte chibzuiți, calmi și obiectivi. Ei sunt buni strategi și știu să îi mobilizeze pe restul în jurul unei idei. Pe ei te poți baza cu adevărat. Lor nu le place să își arate emoțiile în fața altora, dar adoră să îi facă pe ceilalți fericiți.

Semnificația alunițelor de pe tălpi

Oamenii cu alunițe pe tălpi iubesc să fie în centrul atenției. Ei sunt cei care dau tonul petrecerii și îi mobilizează pe restul la acțiune. Alături de ei te vei simți întotdeauna în siguranță.

Citește și: Zodiacul celtic al arborilor: Ce spune arborele tău despre tine?