Secretul vedetelor de la Hollywood. Nuanțe de ruj care-ți vor face dinții mai albi

Alegerea rujului de culoarea potrivită este o parte importantă în crearea unui look, având capacitatea atât de a accentua frumusețea zâmbetului tău, cât și de a dezvăluie imperfecțiunile acestuia. În machiaj, există o lege foarte importantă care are legătură cu cercul cromatic. Culorile opuse se neutralizează reciproc, iar culorile alăturate se accentuează reciproc, indiferent de zona pe care se aplică machiajul.

Pentru a accentua zâmbetul imaculat, încearcă nuanțele din spectrul rece, galbenul fiind o culoare caldă. În aceste scopuri, sunt potrivite următoarele rujuri:

Roșu clasic

Prună

Zmeuriu

Roz pal

Fucsia

Aceste tonuri sunt reci și neutralizează perfect galbenul. Dacă dorești să încerci nuanțe ultra-moderne, atunci alege culori actuale de fructe de pădure, care au o tentă albăstruie. Luciurile, de asemenea, au un efect pozitiv: fac buzele mai voluminoase, atrăgând atenția asupra lor. Soluția ideală – aplică un gloss transparent peste rujul în nuanța „potrivită”. Optează pentru formulele mate, astfel vei spori efectul uimitor. Dacă ai doar un ruj satinat sau un gloss lucios de nuanța potrivită, atunci poți să pudrezi puțin buze. Apropo, acest lucru va prelungi, de asemenea, puterea de rezistență! Iar pentru ca rujul să se distribuie uniform, asigură să exfoliezi și hidratezi în prealabil buzele.

 

Culori de evitat

Dacă smalțul tău nu este de un alb imaculat pe care ți-l dorești, îți sugerăm să eviți rujurile de următoarele culori:

Coral, atunci când este combinat cu un gloss, va exacerba galbenul smalțului.
Piersic, având un subton orange, va „îngălbeni” nu doar dinții, dar și pielea;
Morcoviu, acesta va oferi o nuanță gălbuie neplăcută chiar și unui smalț alb imaculat;
Nude și bej, datorită spectrului lor cald, agravează intensitatea tonului de galben.