Rose de pe Titanic: cum arăta în tinerețe actrița care a jucat-o pe bătrâna Rose ?

Pe 1 noiembrie 1997, pe marile ecrane a fost lansat unul dintre cele mai îndrăgite filme ale publicului, Titanic. Astăzi este, de asemenea, considerat unul dintre cele mai bune filme de catastrofe din istoria cinematografiei.

Publicul își amintește probabil că povestea dragostei de pe vaporul „nescufundabil” a fost spusă de Rose deja în vârstă, al cărei rol a fost interpretat de uimitoarea actriță Gloria Stewart.

Cariera de actorie a Gloriei Stewart a fost construită nu numai în cinema, ci și în teatru. Timp de 70 de ani de muncă, a jucat în peste 100 de filme și spectacole. Cele mai faimoase din cariera unei actrițe americane au fost rolurile din The Invisible Man (1933) și Titanic. A jucat în aceasta din urmă la vârsta de 87 de ani.

Așa arăta adevărata Rose de pe Titanic

Pentru rolul ei de Rosa Dewitt Bukater, Gloria Stewart a fost nominalizată la Globul de Aur și la Oscar, făcând-o cea mai în vârstă actriță nominalizată la premiul Oscar. Ea a primit, de asemenea, Premiul Special Screen Actors Guild of America pentru „devotamentul ei fără limite pentru cinema”.

A existat Rose pe Titanic?

Răspunsul scurt este nu – Jack și Rose nu erau oameni reali la bordul Titanicului, ci personaje fictive create special pentru filmul lui James Cameron.

De ce sfârșitul filmului Titanic a fost atât de confuz ?

Titanic le-a dat lui Rose și Jack un sfârșit plin de căldură, făcându-i reunirea. Dar locul în care are loc exact scena finală a filmului a făcut loc pentru multe dezbateri de-a lungul anilor. Printre cele mai populare interpretări ale finalului lui Titanic este că Rose visează după ce i-a spus întreaga poveste lui Lovett și echipajului ei. Aceasta simbolizând modul în care s-a eliberat de acel „secret”. Astfel se poate reuni cu Jack, chiar dacă este doar în vise . Cea mai acceptată interpretare, totuși, este aceea despre moartea lui Rose la sfârșitul Titanicului și sosirea în viața de apoi cu Jack și restul pasagerilor. Iar rochia albă sugerează că va merge în rai cu toți ceilalți.

Dar tu ai privit acest film ? Cu ce impresii ai rămas ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !