Cum arată tunsorile vedetelor în viața de zi cu zi? 7 exemple usturătoare

Vedetele sunt iubite și admirate. Acestea arată întotdeauna impecabil, aproape divin, de parcă tocmai au coborât din ceruri. Toată lumea vrea să arate la fel ca ele, iar cine zice că nu, în adâncul inimii, își dorește și mai mult acest lucru.

Dar realitatea nu e atât de roz cum pare pe marile și micile ecrane. Vedetele sunt la fel ca noi, au aceleași sentimente, fac aceleași greșeli și întâmpină aceleași probleme, inclusiv atunci când își fac coafura. Așa că data viitoare când te duci la salon și ceri o coafură ca la Angelina Jolie, iar rezultatul este sub așteptările tale, nu da vina pe stilist. Nici tunsoarea ei nu este ideală.

#1. Angelina Jolie

Buclă în buclă, netezime absolută, volum perfect, luciu desăvârșit, cum să nu vrei o astfel de coafură? La sigur și actrița și-ar dori să arate nonstop în acest fel. Dar fără ca un stilist talentat să-ți facă farmece deasupra capului, aceasta sarcină este greu de realizat. Prin urmare, nu te descuraja când șuvițele tale o iau razna. E în regulă să arăți natural.

#2. Irina Shayk

Un coc neglijent este foarte sensibil la ținuta pe care o porți. Firește că într-o rochie elegantă și cu un machiaj corespunzător, tunsoarea va arăta feminin, delicat și expresiv. Dar e destul să scapi de machiaj și accesorii și să schimbi rochia pe un tricou obișnuit, și aceeași tunsoare va arăta cu totul altfel.

#3. Scarlett Johansson

Tunsorile scurte purtate de frumoasa americancă inspiră milioane de femei din întreaga lume. Părul său arată întotdeauna impecabil, la fel ca restul corpului. Dar să repeți coafura acesteia este un gest cât se poate de riscant, și cel mai probabil, în loc de efectul din stânga, te vei mulțumi doar cu tunsoarea din dreapta.

#4. Selena Gomez

Natura a înzestrat-o pe Selena Gomez cu un păr dens și voluminos. Iar părul dens e greu de ținut sub control fără ajutorul produselor cosmetice, accesoriilor și stiliștilor profesioniști. E destul un pic să te relaxezi și firele își vor spune imediat cuvântul. Și asta se întâmplă foarte des cu eroina noastră de mai jos.

#5. Bella Hadid

Bella Hadid se poate lăuda cu o formă ovală a feței, care îi permite să experimenteze cum dorește cu lungimea și culoarea tunsorii. Iar fiecare look al său este aproape instantaneu copiat de milioane de admiratoare din întreaga lume. În zadar, pentru că tunsorile ei nu se potrivesc pe chipul oricărei femei, și în afara de asta, trebuie prelucrate nonstop cu fixativ.

#6. Gisele Bündchen

Ca să arăți spectaculos, nu-i suficient să ai un păr dens și voluminos, el trebuie să fie îngrijit și ascultător. Nici măcar super modelelor nu le reușește mereu acest lucru, chiar dacă sunt înconjurate de o echipă întreagă de stiliști.

#7. Kim Kardashian

Vrem noi sau nu vrem, cel mai popular influencer din epoca contemporană este un reper pentru milioane de femei din întreaga lume. Dar înainte de a repeta experimentele acesteia, reține că ceea ce vedem la tv sau pe rețelele de socializare foarte rar corespunde cu ceea ce avem în realitate.

E ușor să arăți sclipitor cu o tonă de machiaj pe față, când ai în față lumina reflectoarelor, iar în spate o echipă întreagă de stiliști. De fapt e greu. Dar să arăți așa în viața de zi cu zi este de-a dreptul imposibil.

Citește și: Nu mai e la modă să fii machiată: De ce tot mai multe femei renunță la machiaj în favoarea frumuseții naturale?