Puterea magică a orhideei: Iată de ce Orhideea este numită elixirul iubirii!

Orhideea este considerată un simbol al frumuseții și feminității. În multe culturi se crede că planta aduce fericirea și bunăstarea în casă. Nu e de mirare că orhideea este una dintre cele mai apreciate flori din lume.

Din cele mai vechi timpuri orhideea este considerată o floare talisman – un simbol al iubirii caste și neprihănite. Mai mult decât atât, orhideea este numită protectoarea femeilor și a căminului familial. Această floare va curăța nu numai aerul, ci și fundalul energetic din casa ta. Ea te va ajuta să fii mai sigură de sine, mai optimistă și mai înțeleaptă în relația cu cei dragi.

În cultura sud-americană, orhideea este considerată o plantă misterioasă și fermecătoare, care protejează familia de energie negativă. Africanii consideră că orhideea protejează casa de spirite rele și de conflicte. Iar asiaticii sunt ferm convinși că orhideea împiedică duhurile rele să pătrundă în casă și menține armonia în sânul familiei.

Această floare are o capacitate uimitoare de a absorbi energia negativă și a aduce bunăstarea în casă. Dar nu se recomandă să o ții în dormitor pentru a nu atrage negativul acolo. Cea mai bună opțiune pentru amplasarea acestei flori este în baie, în camera de zi sau pe masa de lucru.

Florile mov au un efect pozitiv asupra relațiilor cu copiii, cele albe atrag bunăstarea în casă, iar cele galbene stimulează pofta de viață. Dar fii atentă la starea lor. Ofilirea unei flori semnalează un potențial conflict sau o criză iminentă în familie.

Și nu uita că orhideea este un simbol al iubirii. Ea îți va crește pofta de viață și te va face mai atrăgătoare pentru bărbați. De altfel, dacă un bărbat îți dăruiește o orhidee, înseamnă că este intenționat serios. Nu întâmplător, din cele mai vechi timpuri bărbații erau gata să treacă prin foc și sabie pentru a-i dărui iubitei o orhidee.