„Pudră liberă pentru gene” și „Amidon de porumb pentru păr gras”: 10 beauty lifehack-uri pentru fiecare zi

Ce înțelegem prin frumusețe atunci când vorbim despre o femeie? Se limitează la trăsăturile potrivite ale feței, o garderobă la modă, un machiaj strălucitor și o siluetă cizelată? Categoric nu. Nu contează ce mărime de haine porți, dacă ai părul lung și ce culoare au ochii tăi, atâta timp cât aspectul tău este îngrijit, emană tinerețe și farmec natural. Frumusețea este în fiecare dintre noi, iar capacitatea de a accentua frumusețea naturală este una dintre cele mai importante calități ale oricărei femei.
Pentru ca tu să fii mereu frumoasă, să radiezi de sănătate și să rămâi tânără pentru mult timp, am selectat câteva lifehack-uri de frumusețe pentru fiecare zi, care vor fi o adevărată „baghetă magică” pentru orice fată și femeie care vrea să arate uimitor, pentru că frumusețea feminină, așa cum spunea filosoful grec antic Socrate – este o regină care domnește pentru foarte mult timp.

1.

Atunci când aplici crema pe față, nu o întinde, ci masează ușor pielea timp de câteva minute, astfel compoziția va fi absorbită mult mai bine.

 

2.

Pentru a vindeca părul uscat și deteriorat, folosiți aloe vera sau brânză proaspătă ca balsam de păr. Aceste două produse sunt unele dintre cele mai bune pentru a trata părul uscat și a-i da strălucire.

 

3.

Pentru a ușura textura unui fond de ten prea dens, amestecați-l cu câteva picături de esență. Această metodă, pe lângă rezultatele optime în machiaj, va suplini produsul cu proprietăți utile pentru piele.

4.

Pentru ca rujul tău să fie aplicat uniform și să reziste mai mult timp, exfoliază buzele cu o periuță de dinți (individuală) în fiecare zi, în timpul rutinei de dimineață. După aceea, aplică ulei de jojoba.

5.

Câteva picături de ulei de nucă de cocos pe vârfurile părului și pe genele tale le vor face să arate superb a doua zi. Iar cuburile de gheață cu decoct sănătos de mușețel îți vor lăsa fața proaspătă dimineața.

6.

Dacă păstrezi crema pentru zona ochilor în frigider, aceasta nu numai că va hidrata, dar și va strânge pielea.

7.

Pentru ca părul tău să miroase frumos, stropește periodic peria de păr cu parfumul tău preferat. Nu pulveriza direct pe păr – se deteriorează și usucă.

8.

Pentru ca genele să arate mai groase și mai pufoase, încearcă să aplici pudră liberă înainte de aplica rimelul.

9.

Pentru ca lacul de unghii să se usuce mai repede, înmoaie unghiile vopsite în apă rece pentru doar câteva minute.

10.

Dacă nu ai la îndemână un șampon uscat, aplică pe părul gras amidon de porumb – îndepărtează excesul de grăsime și adaugă volum părului.