Psihologia coafurii. Ce spune părul despre personalitatea ta? 9 tunsori descifrate în amănunt.

În ziua de astăzi, tot mai rar avem plăcuta ocazie de a întâlni pe stradă femei cu păr împletit în codițe lungi sau doamne cu o voluminoasă și degajată coafură “Babette”. Mai devreme sau mai târziu, indiferent de preferințe, cu toate cedăm ispitei de a arăta elegant, sofisticat și la modă, dar fără a renunța complet la propria individualitate. Și unul din elementele care păstrează această individualitate și vibrează la unison cu identitatea și valorile unei femei, este coafura.

Prin urmare, vrând, nevrând, aceasta a devenit un prieten cordial și devotat al fiecăreia din noi, iar schimbarea acesteia, neapărat e marcată de schimbări cardinale în viața cotidiană a unei femei. Te-ai întrebat vreodată de ce femeile dau preferință unei tunsori sau alteia? Răspunsul e simplu, tunsoarea reflectă statutul, caracterul, dispoziția și starea de spirit a lor.

În continuare, îți propunem să analizăm împreună ce spun diferite tipuri de tunsori despre deținătoarele acestora. Rezultatul te va lăsa fără cuvinte.

Tunsoarea Bob

Dispoziția și starea ta de spirit se schimbă, literalmente, în fiecare minut. Niciodată nu poți intui cu certitudine dacă în clipa care urmează vei fi drăguță și cordială sau enervată și în toane rele. Totodată, ești o persoană foarte ambițioasă, știi ce-ți dorești și cum să-ți atingi obiectivele. Abilitatea ta de a negocia cu alte persoane, atunci când ai nevoie de asta, depășește limitele bunei cuviințe, în sensul bun al expresiei.

Tunsoarea Carre

Ești o femeie sensibilă, romantică și expresivă. Grație firii afectuoase și temperamentului plăcut, întotdeauna ești înconjurată de prieteni onești și loiali. Știi cum să ții o conversație pentru a-ți interesa interlocutorul și a-l face să se simtă și el important, ba mai mult, faci asta firesc și neprihănit. În esență, ești o femeie foarte fragilă, care vrea să se simtă ferită și protejată de răul care ne înconjoară.

Părul lung și drept

Din fericire, mai există femei care nu sunt pregătite să renunțe la părul lor lung. Despre tine putem spune că ești o persoană luminoasă, o adevărată zână din poveste, care vrea (și merită) să fie urmărită și admirată și cu drag acceptă cele mai diverse complimente și cadouri. Ești o femeie magnetică, misterioasă și fermecătoare.

Tunsoarea Pixie

Dacă porți o asemenea tunsoare înseamnă că ești o fire foarte creativă, hedonistă, romantică, dornică de aventuri și experimente. Cel mai mult îți prețuiești independența și dreptul la libera exprimare. Nu îți pierzi timpul cu fleacuri și nu acorzi atenție prejudecăților sociale. Deși ai un look dârz și neobișnuit, acesta nu face decât să-ți mascheze subtil sensibilitatea. Ești o femeie versatilă și îi tratezi pe restul așa cum te tratează și ei pe tine.

Tunsoarea în cascadă

Ești o femeie independentă, sigură pe sine, care știe ce vrea și lejer își atinge toate obiectivele. Altruismul, perseverența și tăria de caracter te ajută să pășești cu pași siguri în viitor. Pe lângă asta, știi cum să te bucuri de plăcerile vieții și cum să-i încarci cu energie pozitivă pe toți cei care te înconjoară.

Tunsoarea scurtă cu breton filat

Ești o persoană spontană, creativă și nițel conservatoare. Știi să-ți atingi obiectivele și să dictezi părerea altora. Nu îți arăți niciodată sentimentele reale și doar cei mai apropiați știu ce se întâmplă în sufletul tău.

Tunsoarea bob cu breton drept

Ești o adevărată rebelă. Independentă, curajoasă și sigură pe sine. Nu prea îți pasă de ce zic alții și nu-ți pierzi niciodată cumpătul, fiind destul de chibzuită și echilibrată. În adâncul sufletului ești o fire aventurieră și o romantică incorigibilă.

Tunsoarea cu breton drept

Acesta e cazul când nu contează forma și volumul părului, ci accentul acestuia. La urma urmei, există femei cărora nu le place să poarte breton și femei care nu renunță sub nici o formă la acesta. Dacă te încadrezi în a doua categorie, cel mai probabil ești o persoană sensibilă, vulnerabilă și introvertită, care are nevoie de protecție, complimente și îmbrățișări.

Bonus: Schimbarea regulată a coafurii

Ești o persoană excentrică, în căutare continuă de aventuri și schimbări. Trăiești pentru experiențe, impresii și emoții și nu te oprești niciodată la jumătate de drum!