Pentru un aspect mai tânăr: 3 culori elegante de păr pentru femeile supraponderale 45+

Culoarea părului bine potrivită poate favoriza aspectul unei femei, accentuând frumusețea, feminitatea și eleganța acesteia, precum și conferind un aspect mai tânăr și mai fresh. Desigur, alegerea culorii se face în dependență de mai mulți factori: vârstă, tonul pielii, trăsăturile feței și ale siluetei. Astăzi, vorbim despre combinațiile de culori pentru păr potrivite pentru doamnele cu forme 45+ care vor îmbunătăți considerabil aspectul tineresc al acesteia.

Cream blonde

Este o culoare care a trecut testul timpului, blondul fiind mereu actual și la modă – mai ales pentru doamnele supraponderale 45+. Cea care a devenit un model de inspirație atât în privința siluetei cu forme, cât și în privința culorii de blond crem a fost nimeni alta decât legendara – Marilyn Monroe. O culoare nobilă, care transmite tandrețe și feminitate.

Ciocolată amăruie

Este cu nuanță des aleasă – adăugând farmec, statut și noblețe. Culoarea ciocolatiu amărui are un aspect elegant și scump, este o culoare intensă care va transforma în bine aproape orice doamnă cu forme, arătând mereu proaspăt și natural. Arată deosebit de bine mai ales pe femeile cu ochi căprui și cu o siluetă plinuță.

Evidențiere

Această tehnică de colorare va transforma orice doamnă cu forme și nu doar – arată scump, nobil și sofisticat. Dacă doriți o schimbare de look și în același timp, să arătați scump și spectaculos, atunci cu siguranță merită să încercați acest tip de colorare.