„Oaspeții nepoftiți”: 7 semne ce indică prezența energiei negative în casă și cum să scapi de ea

Pentru a înțelege că în casa ta există energie negativă este necesar să analizezi tot ce se întâmplă în interiorul ei. Există câteva semne care indică prezența acesteia. După o analiză minuțioasă, va trebui să depui tot efortul ca să scapi de ea.

1. Apariția unor „oaspeți nepoftiți”. Poate fi vorba despre furnici, gândaci, acarieni și alte insecte. Acesta este primul semn de alarmă pentru orice stăpân al casei.

2. Dintr-odată s-au îmbolnăvit și se ofilesc plantele de cameră, atmosfera în casă este tensionată, sufocantă, se simte o apatie.

3. Îmbolnăvirea bruscă a membrilor familiei și a animalelor de companie. Indispoziție, insomnie, iritabilitate și agresivitate – toate acestea vorbesc despre prea multă energie negativă în locuință.

4. Dispariția unor lucruri din casă arată că ceva nu este în regulă. Dacă foarte des nu găsești chei, documente, bani și alte lucruri, ai putea să-ți pui întrebări.

5. Moartea subită a unui membru al familiei sau a unui animal de companie.

6. Certuri, scandaluri și alte neînțelegeri frecvente.

7. Dorința de a părăsi mai repede casa, disconfortul și senzația că cineva te privește din spate.

Pentru început, trebuie să scape de energie negativă fiecare dintre cei care locuiesc în casă. În acest sens, fă un duș răcoros și în loc de gel, spălă-te cu sare de mare. Folosește acest scrab ca să-ți cureți pielea bine.

A doua etapă este curățarea casei. Îmbracă o haină deschisă la culoare dintr-o pânză naturală, scoate de pe tine toate bijuteriile și roagă-te pentru protecție. Renunță la toate lucrurile care nu-ți aduc plăcere sau care îți provoacă frică. Aruncă gunoiul, vesela spartă și obiectele stricate.

Deschide geamurile și ușile, pentru ca să se formeze curenți de aer. Șterge peste tot praful, pânza de păianjen și murdăria. Repară sau înlocuiește obiectele care nu funcționează cum trebuie ( robinete, mobilier).

Sădește plante de cameră care să atragă energie pozitivă: copacul banilor, cactusul, mușcata, trandafirul ș.a.

Seara, stropește toată casa cu apă sfințită, aprinde o lumânare și mergi prin casă, rugându-te pentru purificarea locuinței.