Oamenii de știință au descoperit figura ideală: „Femeile văd o astfel de figură, plină”

Tema parametrilor corporali ideali continuă să fie dezbătută la greu. Unii cred că parametrii ideali sunt 90-60-90, alții cred că totul este individual și depinde de mediul de trai și genetică. Totuși societatea este obișnuită să evalueze aceste aspecte după vedete, aspectul lor, ținutele și starea corpului. Prin urmare, primele care suferă de neajunsurile lor sunt vedetele. Cineva tratează critica în mod neutru, cineva începe să lucreze din greu asupra sa.
Credeți sau nu, chiar și oamenii de știință caută tipul ideal de corp. Cercetătorii de la Universitatea din Texas au demonstrat cum arată o figură feminină ideală. În mod surprinzător, multe femei au contrazis această formă. Totuși ei au căutat doi ani o femeie cu o siluetă perfectă. Și au găsit-o.

În această fotografie este, Kelly Brook o femeie cu o figură ideală, potrivit oamenilor de știință. Parametrii lui Kelly sunt 99-70-95, înălțimea 167 și greutatea 67 kg.
După cum puteți vedea singur, Kelly nu aparține parametrilor standardului de model și, conform standardelor de modeling, se încadrează în categoria de dimensiuni mari. Nu mai pierde în greutate și limitează-te la mâncare. Dacă cifra dvs. este departe de 90-60-90, nu vă faceți griji, poate că se potrivește parametrilor idealului.
Kelly Brook este o actriță de succes la Hollywood. Ea poate fi recunoscută în filmele Piranha 3D, Smallville, The Italian Robbery și altele. Figura lui Kelly a ajutat-o ​​să avanseze în cariera. În adolescență, fata a încercat, în toate modurile posibile, să intre, a participat la diferite casting-uri și a mers la ședințe foto.

Puțin mai târziu, producătorii au observat-o, văzând potențialul fetei, și au invitat-o ​​la programul TV pentru a deveni prezentatoare. Așa a ajuns Kelly la televizor, înlănțuind întregul public masculin pe ecrane.
Fata a ridicat bine ratingurile programului, care după ce a fost invitată să facă publicitate lenjeriei de corp.
Apropo, majoritatea femeilor consideră silueta lui Kelly fără formă, în timp ce jumătatea masculină, dimpotrivă, consideră o astfel de figură ideală.
Deci, femeilor, nu mai trebuie să slăbiți, deoarece bărbaților le plac femeile cu corp. Acest lucru a fost dovedit chiar de oamenii de știință.

Kelly Brook a recunoscut că toată viața ei s-a confruntat cu problema lenjeriei, pentru că îi era greu să găsească mărimea potrivită. Prin urmare, în 2014, și-a lansat linia de lenjerie pentru femei curbate.