O văcuță locuiește împreună cu 12 căței și se crede una din ei!

La prima vedere, văcuța nu e cel mai potrivit animal de companie pentru a locui în casa unui om. Nu și dacă e vorba de un animal fragil, care are nevoie de îngrijire continuă pentru o anumită perioadă de timp. Oricum, acest gest implică multe riscuri și un grad mare de responsabilitate. Tu ai fi gata să faci acest pas? Unii oameni de bună credință au fost.

Fă cunoștință cu Moonpie, o vacă care locuiește la fermă împreună cu o haită de câini și se crede una din ei.

Acum un an, actuala sa stăpână, Janice Wolf, a observat-o în cadrul unui târg de animale domestice și fiind înduioșată de fragilitatea sa, a hotărât să-i găsească un loc la ferma sa. Ziua era furtunoasă, iar văcuța s-a dovedit a fi prea nepricepută și fragilă pentru a locui de sine stătător în cadrul unui hambar și femeia a decis să o ia în casă, unde locuiau deja cei doisprezece câini ai săi!

Contrar aparențelor, Moonpie s-a împrietenit foarte rapid cu fiecare din ei și îi percepe ca pe niște frați mai mari, care sunt întotdeauna joviali și grijulii.

Uite câtă fericire și afecțiune necondiționată trădează această scenă.

Câinii s-au dovedit a fi foarte atentivi și preocupați de bunăstarea acesteia, având grijă ca văcuța să nu rămână niciodată flămândă sau neîngrijită.

De regulă, bravii căței o ajută să se spele pe față, lingând-o cu grijă, exact cum ar face mama acesteia, iar când se termină mâncarea, semnalizează neapărat acest lucru.

Deși cu toții se poartă drăgălaș, cel mai fidel prieten al său rămâne bull-terrierul Spackle, de care nu se desparte niciodată.

Sparckle a luat-o din prima zi sub aripa sa și restul cățeilor i-au urmat exemplul.

“Câinii mei au o experiență bogată de comunicare cu diverse animale, iar Moonpie nu este o excepție”, dezvăluie Janice.