O să le arunci imediat: 9 obiecte obișnuite din casă, care îți distrug energia

Nu este un secret pentru nimeni că locuința trebuie să ne ofere senzația de confort. Există însă lucruri care nu doar strică aspectul interiorului, dar și ne fură din energie sau ne oferă una negativă. Iată câteva dintre ele, care posibil se regăsesc și în casa ta.

Lucruri străine

Orice obiect are o anumită influență asupra energiei tale. Cele care nu-ți aparțin creează o senzație de încordare și chiar unde negative. O excepție fac doar cadourile celor dragi sau cele cumpărate de tine.

Obiecte sparte

Se spune că obiectele sparte din sticlă, ceramică sau alt material fragil atrag nenorocirile și îți încurcă căile. Cioburile de veselă încep să aibă un impact imediat, de aceea trebuie să scapi de ele cât mai repede.

Plante

Bineînțeles, florile înfrumusețează orice casă. Ele oferă viață și ne setează pentru gânduri pozitive. Există însă unele plante care aduc un pericol energetic foarte puternic, de care trebuie să scapi. De exemplu, prea mulți cactuși pot fi cauza dorinței de izolare, iar iedera blochează norocul.

Cadouri din partea răuvoitorilor

Darurile nu sunt întotdeauna binevenite. Dacă persoana care ți-a dăruit ceva îți provoacă niște emoții neplăcute, mai bine să nu-i păstrezi cadoul.

Portmoneu gol

Indiferent cât de multe portmonee există în casă, în ele trebuie să fie bani. Un portofel gol atrage probleme financiare și cheltuieli neprevăzute.

Ceas nefuncțional

Dacă un ceas s-a stricat, nu-l păstra, aruncă-l. Atunci când nu mai merge, ceasornicul devine un magnet pentru problemele de sănătate, financiare sau emoționale.

Matură uzată

Încă din cele mai vechi timpuri, mătura era considerată un apărător al familiei și casei. Un „apărător” din două fire nu-și va putea îndeplini misiunea cum se cuvine. De aceea, nu trebuie să economisești pe achiziția unei noi mături.

Fotografii cu decedați

Nu trebuie să le arunci, desigur, dar nici să le pui la vedere. Este suficient să ai un album, unde să se regăsească. Ele nu-ți pot dăuna din punct de vedere energetic, dar nici nu te ajută.

Cuțit la vedere

Cea mai simplă metodă ca să purifici energia în casă este să ei cuțitul de pe masă și să-l pui în dulap. În special, nu-l uita la vedere în timpul nopții. Se spune că astfel cuțitele atrag certurile în familie, fricile inexplicabile și chiar complexele de inferioritate.