O femeie de ani doritoare de o schimbare de look s-a hotărât să viziteze stilistul , iar schimbarea este una uimitoare!

Fiecare femeie visează la un păr lung , des, mătăsos  și frumos . Din păcate nu fiecărei femei i se potrivește orice nuanță de  păr sau chiar aranjare/frizură. Spre exemplu, o persoană cu un  păr mai rar are nevoie de o aranjare care să-i confere părului mai mult volum, pe când o femeie cu fața lată are nevoie de o aranjare care să-i acopere zonele ce ar vrea să le ascundă și să scoată în evidență spre exemplu ochii sau orice crede aceasta de cuviință că are mai frumos. În momentul în care mergi la un stilist profesionist, acesta doar îți privește fața și părul, și deja știe ce aranjare, nuanță ți se potrivește. Acest lucru se întâmplă pentru că stilistul are ochiul deja format în culori de păr, frizuri și alte similititudini de genul acesta.

De multe ori, frizura potrivită nu e necesară. Multe dintre doamnele cu părul rar își doresc cu adevărat să dețină un păr bogat, iar acest lucru este mai greu. În acest caz se utilizează complexe de vitamine, diverse produse cosmetice și tehnici injectabile pentru îndesirea și creșterea părului. În final vin măștile sau balsamul care îi oferă părului strălucire.

În acest articol vă prezentăm un caz în care o femeie doritoare de o schimbare de look s-a hotărât să viziteze stilistul , iar schimbarea este una uimitoare!

(înainte)

 

(după)