O coțofană s-a învățat să latre, doar pentru a putea comunica cu prietenul ei !

Doi prieteni, Peggy și Molly, locuiesc în Queensland, Australia. Nu pare a fi nimic surprinzător, nu? Dar există un „dar”, Peggy este un Staffordshire Terrier, iar Molly este o coțofană. Prietenia lor tandră a cucerit toate rețelele de socializare.

#1

Proprietarii, Juliet și Reece, au postat un videoclip cu animalele lor de companie pe TikTok. Videoclipul a adunat aproape trei milioane de vizualizări. În câteva zile a fost distribuit de foarte mulți utilizatori.

#2

Puiul de pasăre înfometat și bătut a fost găsit toamna trecută de Julie și Peggy în timp ce se plimbau. Potrivit femeii, câinele ei se teme de obicei de păsările pline de viață, dar aici, câinele însuși a tras-o pe stăpână la pasăre. În mod surprinzător, în apropiere nu existau părinți îngrijorați sau un cuib de păsări.

#3

Juliet a adus pasărea acasă. Cuplul s-a temut timp de o săptămână că ea nu va ieși niciodată. Puiul dormea ​​tot timpul și nu mânca aproape nimic. Câinele, între timp, stătea așezat lângă femeia care ținea pasărea în mână.

#4

Imediat ce pasărea și-a recăpătat din nou puterile, i s-a dat un nume și posibilitatea de a zbura. Cuplul a lăsat în mod deliberat ferestrele deschise și o duceau regulat pe Molly afară. Dar aceasta nu se grăbea să părăsească casa ospitalieră. Peggy era atât de atașată de acest pui de pasăre încât la un moment dat a decis să o adopte.

A început chiar să o alăpteze. Tânăra coțofană, fără nicio umbră de îndoială, a început să adopte obiceiuri de câine de la „mamă”. Acum Peggy poartă o cămașă pentru a se proteja de o „fiică” flămândă, iar Molly latră la câinii vecinului.

#5

Apropo, acest obicei al ei a indus în eroare proprietarii multă vreme. Ei l-au învățat în mod special pe animalul de companie să nu latre inutil și de fiecare dată se supărau când auzeau lătrat în vânt. Totul a fost dezvăluit când ei, împreună cu Peggy, erau pe stradă, iar în casă s-a auzit un lătrat.

Rhys și Juliet nu renunță la speranța de a o elibera pe Molly rudelor sale. Și-ar dori ca ea să-și facă un cuib în apropiere. Ei bine, Molly pare să fie destul de mulțumită de familia actuală, încât nu are de gând să-și schimbe viața.

Tu ce părere ai despre această relație dintre câine și pasăre ? Așteptăm răspunsurile tale în comentarii ! De asemenea dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !