Nu o să-i recunoști: Cum arată acum bărbații care au înnebunit milioane de femei?

Tinerețea este efemeră. Și vedetele, oricât de renumite ar fi și oricât de tare ar străluci nimbul de pe capul lor, și ele îmbătrânesc. Iar bărbații nu sunt o excepție. Chiar dacă în tinerețe au înnebunit milioane de femei, eroii noștri de astăzi tot bătrâni au ajuns. Dar asta nu le știrbește din eleganță.

1. Alain Delon

Fără studii în actorie, legendarul francez a devenit simbolul unei generații, una dintre cele mai importante figuri din istoria cinematografului francez și visul tuturor femeilor din lume. Deși este considerat un etalon al frumuseții masculine, Delon a fost întotdeauna foarte negativ în ceea ce privește chirurgia plastică și rămâne negativ până în ziua de azi. Actorul are 86 de ani și spune că atins a doua frumusețe.

2. Adriano Celentano

Iar așa arată cel mai renumit italian din anii ’80, un adevărat etalon al masculinității și simbolul întregii țări. Adriano Celentano este unul dintre cei mai de succes și influenți cântăreți din istoria muzicii italiene și, de ce nu, unul dintre cei mai renumiți actori. Celebra comedie “Il bisbetico domato” cu frumoasa Ornella Mutti, înduioșează și astăzi.

3. Al Pacino

Al Pacino este unul dintre cei mai talentați și charismatici actori ai generației sale. Nouă nominalizări la Oscar, zeci de roluri impresionante și statutul de legendă în carne și oase. Pacino a fost și va rămâne un fenomen al cinematografului mondial și o figură iconică pentru milioane de femei. De altfel, actorul a rămas necăsătorit, cu toate că are tocmai 3 copii.

4. Jean-Paul Belmondo

În primele sale filme, Jean-Paul Belmondo apare în ipostaza unui tânăr rebel, cu un zâmbet irezistibil, care a cucerit inima tuturor femeilor din Franța și peste hotarele ei. Belmondo este considerat unul dintre cei mai frumoși și eleganți actori din toate timpurile. Cu părere de rău, în septembrie 2021, colosul comediei franceze ne-a părăsit.

5. Woody Allen

Chiar dacă nu a fost nici foarte chipeș, nici foarte înalt și nici măcar stilat, maestrul comediilor romantice a fost râvnit de milioane de femei. În mare parte pentru umor, inteligență și o charismă de nemaivăzut. Chiar dacă în ultima vreme norocul nu e de partea lui, îi urăm maestrului inspirație și sănătate la ai săi 86 de ani.

Citește și: Alain Delon: Nu există nimic mai stupid decât tinerețea falsă!