Nu doar negru: ce culori de genți se potrivesc cu toate ținutele

Orice femeie la modă știe că o ținută elegantă este alcătuită din detalii, iar alegerea genții este un factor important al look-ul tău. Pentru a arăta frumos, trebuie să înveți cum să asortezi culoarea, materialul, manopera, imprimeul și chiar accesoriile genții cu hainele tale. Dacă până acum câțiva ani orice fashionistă cunoștea că culoarea genții trebuie să se asorteze cu cea a pantofilor, uite că acum lucrurile stau puțin invers. Moda nu stă pe loc, este dinamică, iar dacă vrem să fim, așa cum se spune astăzi, “în tendințe”, este necesar să înțelegem regulile moderne și tendințele modei. Deci, pe lângă geanta neagră, pe care aproape orice fashionistă o are, în garderobă se pot adăuga modele și de alte culori. Optați pentru nuanțe versatile care se potrivesc cu aproape orice și care adaugă o notă de fler la look-urile de zi cu zi. Care sunt acestea?!

Roșie

Geanta roșie va fi un accent strălucitor pentru orice look. Această culoare se potrivește cu toate ținutele, deoarece este în esență în afara sezonului, spre deosebire de negru, care arată mai degrabă sumbru în timpul verii.

Galbenă

Atunci când alegeți accesorii colorate, sunt recomandate în special gențile galbene. Culoarea este, de asemenea, considerată una universală. În plus, nuanțele „pozitive” vă pot ridica moralul chiar și într-o zi mohorâtă și ploioasă. Gențile galbene pot fi asortate deosebit de bine cu haine în culori neutre și bijuterii aurii.

Verde

Dacă doriți să experimentați cu culoarea, o geantă verde este cea mai bună alegere. Completată cu pantofi sau bijuterii în aceeași nuanță – aceasta devine un punct de atracție și un accent în orice ținută.

Violetă

Accesoriile în această culoare interesantă pot varia de la purpuriu la mov strălucitor. O astfel de geantă va conferi look-ului o stare de spirit mai jucăușă și pozitivă. Cu cât nuanța este mai închisă, cu atât este mai neutră. Nuanțele pastelate de mov pot fi folosite dacă ținuta are nevoie de un accent.

Portocalie

Gama de nuanțe de portocaliu este destul de largă. Acest lucru conferă versatilitate culorii, iar geanta poate fi purtată pe tot parcursul anului. Acest accesoriu arată deosebit de bine mai ales în lunile calde ale anului.