Nici măcar tu nu le vei înțelege! 15 fotografii care nu au nicio explicație

Unele lucruri pur și simplu nu pot fi explicate. De ce cascăm, de ce roșiile au cu 10.000 de gene mai multe decât oamenii și unde mereu dispare cea de a doua șosetă – mistere care s-ar putea să nu fie niciodată rezolvate de oamenii de știință.

Dar un lucru este sigur: curiozitatea și dorința de a explica inexplicabilul sunt inerente evoluției umane. De aceea suntem atât de atrași de fenomenele ciudate și deconcertante, mai ales atunci când sunt surprinse în fotografii.

“Meta Visions”, un cont de rețea de socializare care nu poate fi numit, a fost creat pentru a permite oamenilor să vadă imagini care nu au sens în afara contextului, sau poate chiar nu au sens deloc.

Am compilat cele mai bune fotografii și am fi interesați să aflăm care v-au plăcut cel mai mult. Așa că nu uitați să citiți până la sfârșitul articolului și scrieți în comentarii ce v-a făcut să zâmbiți sau ce v-a lăsat cel mai perplex.

Din 2017, Meta Visions a publicat 999 de fotografii cu evenimente și fenomene ciudate și a adunat deja peste 440.000 de abonați. Fotografiile sunt un amestec de imagini ciudate, scoase din context, și fotografii făcute la momentul cel mai potrivit.

În ceea ce privește titlul paginii, acesta este la fel de evaziv ca și imaginile pe care le împărtășește. Conform wikipedia, “Meta- (din greacă “între, după, prin”) face parte dintr-un cuvânt compus care denotă abstractizare, generalizare, intermediere, urmarea a ceva, trecerea la altceva, schimbare de stare, transformare”.

 

Cuvântul “Viziune” (Visions) din titlu contribuie, de asemenea, la mister. Dacă aceste imagini sunt produsul imaginației noastre, vise sau revelații supranaturale, rămâne la latitudinea voastră să decideți.