Modul în care îți încrucișezi degetele, poate dezvălui multe despre personalitatea ta. Descoperă ce înseamnă aceste 3 semne.

Limbajul corpului, gesturile și expresiile faciale pot spune multe despre o persoană. Aceste lucruri mici ne pot părea nesemnificative, dar pot spune multe într-o discuție cu un om. Știai că felul în care ne încrucișăm degetele poate dezvălui multe despre personalitatea noastră?

Testul de astăzi ne va ajuta în acest sens. Aruncați o privire atentă asupra imaginii și alegeți combinația de mâini, care seamănă cel mai mult cu modul în care vă încrucișați degetele.

Dacă opțiunea dvs. este:
1.Degetul mare al mâinii drepte, deasupraAceastă aranjare a degetelor sugerează că sunteți o persoană foarte emoțională și incredibil de sensibilă. Aveți multă empatie. Puteți vedea și înțelege multe. Natura v-a înzestrat cu o intuiție unică și un al șaselea simț de încredere, pe care îl folosiți des. Oamenii se pot deschide cu ușurință pentru că au încredere în voi și așteaptă simpatie reciprocă. Ei știu că nimic rău nu li se va întâmpla din partea voastră. Sunteți o persoană care se va gândi întotdeauna cu atenție la toate și va analiza cu atenție situația. Luați decizii fără grabă, dar de obicei acestea se dovedesc a fi absolut corecte.

2.Două degete alăturate și paraleleSunteți o persoană foarte calmă și echilibrată, care iubește ordinea și armonia în toate. Încercați să evitați cu orice preț certurile și necazurile. Preferați să renunțați la tot sau să renunțați la ceva, dar cu siguranță nu vă veți încadra acolo unde nu aveți nevoie și nu vă veți lupta cu morile de vânt. Vă simțiți cel mai bine în propria companie. Aveți un cerc mic de prieteni de încredere, iar acest lucru este suficient pentru voi. Nu vă place gălăgia provocată de un grup mare de străini. Vă place contactul cu natura și, uneori, vă place doar să mergeți puțin, să vă întindeți sau să vă așezați, și să nu vă gândiți la nimic. Viața vă este lentă și asta vă place. Căutarea nesăbuită a succesului nu este stilul vostru.

3.Degetul mare al mâinii stângi deasupraSunteți o persoană foarte activă și spontană. Nu vă place plictiseala. În viața voastră trebuie să se întâmple întotdeauna ceva. Aveți nevoie constant de sarcini și obiective noi. Vă plictisiți repede și vreți să încerci ceva nou. Aveți un milion de idei pe minut. Într-un grup mare de oameni, vă simțiți ca un pește în apă. Întotdeauna ieșiți în evidență în companie și vă este greu să ratați. Când nu vă place ceva, o spuneți direct. Sunteți foarte optimiști și lipsiți de griji. Nu vă pasă prea mult de opiniile altora sau de consecințele deciziilor voastre.