Misterul a fost rezolvat: Iată unde dispar șosetele din mașina de spălat!

Cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată să pierzi șosete după ce ai folosit mașina de spălat. Și dacă te-ai întrebat vreodată unde au dispărut acestea, iată răspunsul mult așteptat!

Demontând mașina de spălat, poți descoperi o mulțime de lucruri despre care ai uitat și pe care le-ai considerat pierdute. Șosete, bani, chei, carduri bancare, monede și alte mărunțișuri. În mod surprinzător, șosetele și toate lucrurile uitate prin buzunare nu părăsesc cuva mașinii tale de spălat, așa cum multe persoane consideră în mod eronat. Ele rămân acolo și pot fi recuperate numai dacă demontezi mașina.

Katie Hinz și soțul ei au simțit asta pe propria piele. Ei administrează împreună mai multe ansambluri rezidențiale din Seattle, unde majoritatea blocurilor au o spălătorie comună. Una dintre mașini nu funcționa corect și Josh s-a apucat să o repare, începând cu panoul inferior, unde se află zona de filtru.

Descoperirea l-a lăsat mască pe bărbat. Spațiul ascundea zeci de șosete, monede, carduri bancare, batiste și fel de fel de mărunțișuri. Prin urmare, data viitoare când una dintre șosete dispare în mod misterios, nu te grăbi să dai vina pe supranatural. Totul e mai simplu decât pare la prima vedere.

De asemenea, în anumite circumstanțe, o șosetă se pot prinde de pliurile garniturii de cauciuc a mașinii de spălat și se pot strecura înăuntru. Deci, ai cel puțin două locuri de verificat.

O mașină de spălat în care au rămas blocate șosete, de multe ori emană un miros neplăcut. Mai multe despre cum să scapi de mirosul urât și despre cum să cureți mașina de spălat am scris în articolul de mai jos. Acolo vei afla cum se curăță filtrul, tamburul, garnitura, sertarul pentru detergent și furtunul mașinii de spălat.

Citește și: Scapă de miros și mucegai: 5 pași simpli pentru a curăța mașina de spălat