Manichiura de birou: idei laconice și la modă relevante în toamna 2022

Manichiura elegantă de birou pentru toamnă trebuie să respecte câteva reguli esențiale – o femeie de afaceri nu va opta niciodată pentru unghii prea lungi, iar pentru designul de zi cu zi va alege o manichiură concisă și discretă. În acest articol, îți vom prezenta câteva opțiuni de manichiură elegantă și la modă, care îți vor permite să creezi look-uri perfecte a unei doamne de birou, actuale pentru sezonul de toamnă.

Manichiură de birou minimalistă pentru toamnă

Stilul minimalist – este caracterizat de o manichiură monocromă care se diluează cu modele simple, desene sau alternând luciul cu un finisaj mat. Pentru birou, puteți alege o paletă plăcută de culori pastelate, culori nu prea închise sau puteți opta pentru o nuanță de alb.

 

Manichiură pentru birou cu model

Modele de desen pentru birou în mod obligatoriu se face pe unul sau două degete. Pentru sezonul de toamnă sunt potrivite modelele de – frunze, crenguțe, de dantelă, geometrice. Ca culoare de bază, se recomandă tonurile deschise, neutre. Desenele realizate în culori aprinse, de asemenea, nu se acceptă.

 

 

Manichiură bicoloră de birou pentru toamnă

Pentru birou, poți alege o manichiură bicoloră. Dar regulile de etichetă și un cod vestimentar strict le dictează fashionistelor să aleagă nuanțe înrudite într-un design plăcut. Acestea pot fi maro deschis și maro închis, gri și nuanțele sale, bordeaux, lapte și alb.

 

Manichiură franceză de birou pentru toamnă

French-ul este un adevărat clasic pe care îl alege orice fashionistă elegantă. Un design simplu, cu un „zâmbet” alb, va transforma aspectul oricărei femei de afaceri și îi va accentua gustul frumos și elegant.

Manichiură maro de birou pentru toamnă

Pentru toamnă se aleg de obicei nuanțe închise pentru manichiură. Pentru ca culoarea să se potrivească stilului office, optați pentru paleta de maro. Astfel de nuanțe se vor armoniza perfect cu imaginea austeră a doamnei.

Nuanțe de vin pentru manichiura de toamnă

Dacă o manichiură roșie nu se potrivește cu codul vestimentar de la birou, atunci o culoare vin mai intensă ar putea fi cea mai potrivită. Manichiura trebuie realizată de preferință într-un stil monocrom, deoarece prezența detaliilor strălucitoare va face ca aspectul să fie observat inutil.

Manichiură de birou cu texturi pentru toamnă

Texturile sunt modalitatea perfectă de a realiza cea mai elegantă manichiură de toamnă, potrivită pentru doamna de la birou. De obicei, se optează pe marmură, nu este prea luminoasă, în același timp, este un destul de trendy și interesant.

 

Manichiură de birou nude pentru toamnă

O soluție avantajoasă pentru doamnele de la birou este manichiura nude. Alege o nuanță de ojă care să fie ușor mai închisă decât tonul pielii tale pentru a scoate în evidență frumusețea unghiilor.