Mai bine mai târziu decât niciodată: 12 vedete care au devenit mame după 40 de ani !

Viața unui star de la Hollywood este plină de capcane. Unul dintre acestea este familia. Multe actrițe și cântărețe se tem să aibă copii și să piardă faima și popularitatea în timpul decretului. Altele amână în mod deliberat nașterea copiilor pentru mai târziu, încercând să câștige mai mulți bani. Prin urmare, maternitatea târzie la Hollywood este un lucru destul de comun.

Iată 12 vedete care au devenit mame după 40 de ani!

1. Eva Longoria

Vede a născut primul său copil în primăvara anului 2018.

2. Nicole Kidman

Nicole Kidman are copii din căsătoria cu Tom Cruise – au adoptat un băiat și o fată, dar actrița a îndrăznit să nască abia la vârsta de 41 de ani. Aceasta are o fiică, Sunday Rose, cu cântărețul Keith Urban.

3. Salma Hayek

Salma a devenit mamă la 41 de ani. Pe 21 septembrie 2007, actrița și soțul ei Francois-Henri Pinault au adus pe lume o fiică, care a fost numită Valentina Paloma Pinault.

4. Mariah Carey

Cântăreața a devenit pentru prima dată mamă la vârsta de 42 de ani. Ea a născut gemeni, o fată și un băiat, în 2011. Mariah a recunoscut că a visat mereu la doi copii și a avut noroc să-i nască în același timp.

5. Halle Berry

Holly a născut-o pe fiica Nala Ariel Aubrey în 2008, când avea 42 de ani. Și în 2013 a redevenit mamă la 47 de ani!!!

6. Gwen Stefani

Gwen și-a născut al treilea fiu în 2014, la vârsta de 44 de ani! Se zvonește că cântăreața vrea copii de la Blake Shelton și chiar și-a înghețat ouăle în cazul în care nu reușește să nască singură!

7. Kim Basinger

Actrița a născut-o pe fiica Island din căsătoria cu Alec Baldwin la 41 de ani!

8. Celine Dion

Celine nu a putut rămâne însărcinată foarte mult timp și chiar a trecut sub cuțitul doctorului pentru a-și crește șansele. Cântăreața a devenit mamă pentru a doua oară la 42 de ani, după ce a născut gemeni!

9. Susan Sarandon

Actrița a devenit pentru prima dată mamă la 37 de ani, ulterior, la 42 și 45 de ani, a născut doi băieți de la actorul Tim Robbins.

10. Meryl Streep

Actrița a născut-o pe fiica sa cea mică, Louisa, în 1991, la vârsta de 42 de ani!

11. Eva Mendes

Actrița a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 40 de ani. Ea și actorul Ryan Gosling au avut o fetiță pe nume Esmeralda Amada Gosling. Doi ani mai târziu, actrița a născut din nou o fiică – Amada Lee Gosling.

12. Janet Jackson

Sora lui Michael Jackson a surprins toată lumea devenind mamă la 50 de ani. Pe 3 ianuarie 2017, aceasta a adus pe lume un băiețel pe nume Issa al-Mana, al omului omul de afaceri Wissam al-Mana.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !