Magia pisicilor! De ce patrupedul te-a ales anume pe tine?

Aparent, noi suntem cei care luăm decizia de a avea o pisică, dar astrologii sunt de părerea că într-un mod enigmatic, anume pisicile sunt cele care își desemnează stăpânii și nu o fac pur și simplu, ci cu un motiv bine determinat. În dependență de luna când pisica a apărut în casa ta, poți identifica scopul real al acesteia.

Dacă pisica și-a făcut apariția în luna Berbecului înseamnă că unul din membrii familiei tale are nevoie de sprijin emoțional și energetic sau poate chiar tu ești acela. Ce-i drept, aceasta îți poate da și multe bătăi de cap, fiind capabilă să fugă în toiul nopții, să zgârie mobilierul și să cerșească continuu atenție. Fii gata să alergi după dânsa pe străzi, să te urci în copaci și să-ți ceri scuze de la vecini, dar oare nu asta e sursa de energie de care aveai nevoie?

Pisica apărută în luna Taurului are scopul de a-ți proteja casa de hoți, stres și emoții negative. Dacă felina a apărut în acest moment, înseamnă că cineva vrea să te jefuiască sau să-ți deterioreze proprietatea și asta nu se referă doar la case, ci și la instituții publice sau birouri. De asemenea, aceasta poate să-ți aducă bani, dacă ai o atitudine grijulie față dânsa.

În luna Gemenilor apar pisicile care au misiunea de a salva proprietarii de legături periculoase și oameni meschini. În plus, ea știe să remedieze durerile de cap și e capabilă să îmbunătățească memoria stăpânilor. Așa că dacă ești student, în luna mai/iunie neapărat fă rost de o pisică, exact înainte de sesiune. Iar dacă procesul de învățare nu merge așa cum ți-ai fi dorit, înseamnă că trebuie să fii puțin mai grijuliu față de patrupedul tău.

În luna Racului își fac apariția acele pisici care se luptă cu energia negativă acumulată în locuința ta. Las-o în pace să exploreze tacit toate colțurile dacă vrei ca armonia în casă să fie restabilită.

Dacă pisica ta a apărut în casă în luna Leului înseamnă că te paște pericolul unor emoții, obiceiuri sau dependențe distructive. Dacă pericolul este foarte mare, pot apărea chiar mai multe pisici și ar trebui să le fii profund recunoscător pentru lupta contra forțelor întunecate.

În luna Fecioarei se activizează felinele care au grijă de sănătatea celor grav bolnavi, ținând moartea la o distanță considerabilă. De regulă, acestea nu se rețin în casă pentru mult timp. Pisicile își fac treaba până bolnavul se însănătoșește și pleacă în căutarea altui stăpân care are nevoie de ele.

Pisicile apărute în luna Balanței au rolul de a împiedica destrămarea familiei, ajutând gazdele să depășească fluxul de emoții negative, calomniile, ura și senzația de neputință. Totodată, animalul poate marca o posibilă schimbare a locuinței, deseori prin intervenție judiciară.

În luna Scorpionului vine pisica care vrea să lupte intenționat cu magia neagră, care în această perioadă este deosebit de puternică. Apariția unui protector cu patru picioare indică o puternică influență întunecată, care vine din exterior și este orientată spre unul dintre soți. Dar stai liniștit. Prietenul tău de companie ține situația sub control.

Să știi că în luna Săgetătorului foarte rar se întâmplă ca vreo pisică să-și facă apariția în viața cuiva, deoarece aceasta marchează existența unui flux pronunțat de energie negativă din parte autorităților sau din partea unor comunități religioase.

În luna Capricornului felinele apar ca să-ți amintească că ești prea singur (ă) și e vremea să accepți o nouă persoană în viața ta, dar acestea nu vor face decât să amplifice singurătatea. Mai bine transmite pisica unui cuplu deja format.

În luna Vărsătorului pisica aduce suflul schimbării în viața ta. Este literalmente gata să te dea afară din casă, dacă nu vei începe urgent să-ți mărești cercul de prieteni și de activități. Toată energia și vigurozitatea sa sunt îndreptate spre a-ți arăta că locuinței tale îi lipsește căldura, dragostea și prietenia.

Iar în luna Peștilor pisicile apar doar atunci când deasupra casei tale atârnă greu teama de singurătate.