Lumea este plină de obiceiuri misterioase: de ce trebuie să-ți pui o monedă sub preșul ușii înainte de a ieși din casă ?

Uneori în viața unei persoane sunt perioade în care există un salariu stabil, dar banii nu rămân în casă. Nici măcar economisirea nu ajută. Și în plus, în mod constant apar situații când trebuie să cheltui banii acumulați pentru a rezolva o problemă importantă. Prin urmare, unele persoane, în special cele care nu pot stabili bunăstarea financiară, recurg la ajutorul unei amulete de bani.

De ce să pui o monedă sub preșul ușii ?

Unii oameni fac acest lucru doar pentru a atrage bani în casă. Ceremonia se desfășoară în singurătate. Nu trebuie să ții cont de faza lunară. Doar ziua săptămânii este importantă. Este mai bine să faci asta într-o zi de marți. Cert este că ziua aceasta se află sub stăpânirea lui Marte. Se crede că planeta transportă energie financiară puternică.

În ajunul ceremoniei, se efectuează o curățenie generală – banii iubesc ordinea. Este important să scapi de gunoiul acumulat pe coridor.

Când totul este gata și pe calendar este ziua de marți, puteți continua. Folosește o monedă de orice valută, dar una care are o culoare galbenă este ideală.

Moneda este strânsă în pumnul stâng, apoi se spune în liniște de trei ori: „Bănuțul meu cheamă banii, și-i întâlnește în prag. Intrați în casă, bani mici și mari, aici aveți un loc pregătit. Stăpâna banilor vă salută. Deveniți mai puternici și câștigați putere. Cuvântul meu este indestructibil. După cum spun, așa va fi”.

În acest proces, trebuie să vă concentrați pe dorință. Fără credința că bunăstarea financiară va veni în curând în casă, este mai bine să nu începi.

După cuvintele rostite, moneda este așezată sub covoraș în interiorul ușii din față și apoi poți merge la muncă.

Este important ca nimeni să nu atingă talismanul de bani, în special străinii. În timpul curățeniei, acesta poate fi ridicat, dar apoi trebuie pus înapoi la loc sub preș.

Obiceiul spune că, în timp ce moneda stă sub covor, banii din casă se vor înmulți.

Este un obicei interesant pentru cei care sunt persoane superstițioase. Credem că acest obicei trebuie să fie urmat de o muncă asiduă pentru a primi rezultatele așteptate. Oricum, banii nu au proprietatea de a se deplasa singuri în casa ta sau de a cădea din pod. Petru ei trebuie să muncești !

Dar tu ce părere ai despre această superstiție ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !