Lucruri pe care când le cumpărăm alegem o mărime greșită

Uită de faptul că mărimea S – e bine, iar mărimea L – e rău

Atunci când cumpără haine noi, multe femei fac aceeași greșeală: încearcă, fără să respire, să bucure că au încăput într-o mărime mai mică. Aceasta este o abordare complet greșită.

Ce să cumperi cu o mărime mai mare?

Tricouri

Cel mai adesea conțin bumbac, care se micșorează cu aproximativ 20% după spălare. Prin urmare, este mai bine să cumpărați un tricou cu o dimensiune mai mare, pentru ca mai târziu să nu mai trebui să îl trageți cu dificultate după prima spălare.

Cămăși cu guler

De asemenea, acestea se micșorează în timp, însă, un pic mai puțin decât tricourile, cu aproximativ 3-5%. Dificultatea constă în faptul că, la o cămașă, nu știi niciodată din timp ce se poate micșora: mânecile, gulerul sau umerașele. Prin urmare, nu cumpărați modele care sunt abia fixate pe dvs.

Pulovere de lână

În primul rând, lâna se micșorează și, în al doilea rând, te vei simți mult mai confortabil și mai cald într-un pulover spațios, așa că nu se va întâmplă nimic rău dacă vei purta un pulover de mărimea L în loc de M.

Ciorapi

Din nou, același motiv: cel mai adesea, șosetele sunt din bumbac, ceea ce înseamnă că se vor micșora după spălare. De ce am avea nevoie de șosete strânse?

Lenjerie de corp

Încercați să măsurați chiloți puțin mai mari și s-ar putea să simțiți diferența atunci când în sfârșit încetează să vă taie părțile laterale și fesele. Același lucru este valabil și pentru sutienele care vă strâng adesea sub sâni.

Ce să cumperi o mărime mai mică?

Blugi

Denimul se întinde, astfel încât blugii noi ar trebui să fie strânși. Și dacă trebuie să-ți tragi burta puțin în timp ce încerci, e bine.

Pantaloni sportivi

Jambierele sau pantalonii de yoga se vor întinde. Și cu cât îi purtați mai des și mai mult, cu atât se vor lărgi mai tare.

Pulovere din poliester

Puloverele și bluzele din poliester subțire practic nu se micșorează, dar se întind în talie și mâneci, care în cele din urmă trebuie să fie strânse. Este mai bine să le cumpărați cu o dimensiune mai mică, altfel veți arăta mai puțin neglijent până la sfârșitul zilei.

Colanți

După două spălări, colanții încep să se plieze în genunchi și glezne. Dacă observați această problemă, încercați să cumpărați colanți mai mici data viitoare.