Le ai sau Nu le ai: 7 semne care demonstrează că ai putea avea abilități psihice

Visele profetice, empatia și linii caracteristice în palma mâinii – vorbim despre semne neevidente, dar care demonstrează că ai abilități neobișnuite.

Unii oameni se îndoiesc de existența abilităților psihice, în timp ce alții nu numai că cred că acestea sunt reale, dar se percep pe ei înșiși ca având darul clarviziunii, al clairaudienței, al telekineziei și al intuiției accentuate și pot vedea visele și prezice viitorul. Deci, să analizăm care ar fi semnele e indică faptul că o persoană are anumite puteri „neobișnuite” – ce cu siguranță pot fi numite un DAR de la UNIVERS!

„Deseori ai vise care devin realitate”

Dacă unele dintre visele tale se împlinesc în timp ce ești treaz, atunci ele pot fi numite – vise divine. Acesta este un mod simplu și eficient de a prezice viitorul, deoarece atunci când visezi, creierul tău extrage în mod activ informații din biocâmp.

Pentru a testa dacă ești capabil să ai astfel de vise, ar trebui să faci următoarele înainte de a te culca: eliberează-ți mintea, uită de planuri și de gândurile de rutină și formulează întrebarea la care vrei să primești un răspuns. Lasă o hârtie și un creion lângă patul tău pentru a-ți nota visul atunci când te trezești – dacă ai un “vis programat” (și predicția lui se adeverește), ai la ce să te gândești.

„Aparatele electrocasnice se strică adesea în prezența ta”

Acest lucru se întâmplă din cauza instabilității biocâmpului, care poate afecta negativ funcționarea aparatelor de uz casnic și a electronicelor. Prin cei care au abilități psihice, trec constant fluxuri puternice de energie, care sunt disonante cu tehnologia. Dacă observi deseori că becurile se ard, cuptorul cu microunde sau fierul de călcat se strică în casa ta, probabil ai un dar de medium care poate fi dezvoltat.

„Nivelul tău de empatie este foarte ridicat”

Dacă poți simți cu fiecare celulă a corpului tău starea și dispoziția celor din jurul tău și dacă poți anticipa adesea ceea ce vor spune sau face, abilitățile tale pot fi numite extraordinare. S-ar putea să observi că nici măcar nu trebuie să interacționezi cu o persoană pentru a înțelege ce părere are. Tot ce ai nevoie este să fii lângă el și să-i vezi ochii.

„Simți adesea prezența altcuiva”

Dacă ești purtător de percepție psihică, probabil că nu-ți place să te afli într-o casă goală. Ai adesea senzația că cineva este prezent în mod invizibil, uneori auzi sunete care nu au de unde să vină, cuvinte pe care nimeni altcineva nu le poate rosti – toate aceste lucruri indică faptul că aveți o capacitate psihică puternică.

Cu toate acestea, persoanele care simt prezența cuiva în casă au adesea temeri și îngrijorări, chiar dacă entitatea invizibilă nu le-a făcut niciodată rău – dacă te confrunți adesea cu aceste situații (și-ți creează o senzație de disconfort), consultă literatura de specialitate, experți în domeniu și studiază în profunzime subiectul.

„Poți prezice problemele sau o situație negativă”

Sentimentul că ceva rău este pe cale să se întâmple te bântuie uneori literalmente sub forma unei anxietăți vagi și a unei îngrijorări nefondate. Simți instinctiv că se apropie un necaz, că tu sau altcineva sunteți în pericol. Dezvoltă-ți acest dar și ai încredere în tine – dacă te bazezi pe intuiția ta, vei putea să prezici viitorul și să ajuți oamenii!

„Nu-ți place când ușile sunt deschise”

Te simți extrem de inconfortabil când ușile din cameră sunt deschise? Cel mai probabil, ești un medium, pentru că numai cineva cu acest dar poate simți pierderea energiei acumulate de mult timp care scapă printr-o ușă. Ascultă-ți sentimentele.

„Există linii distinctive în palma mâinii tale”

Dacă vezi o linie arcuită sub degetul arătător, acesta este un semn care indică puterea ta. Această linie, în funcție de locație, se numește „Inelele magicianului alb, gri sau negru”. Cu cât locația inelului este mai mică, cu atât este mai puternică capacitatea persoanei de percepție extrasenzorială.