La modă și cu bun gust: 5 modele de pantofi care-ți vor face picioarele mai subțiri

Pantofii sunt unul dintre principalele accesorii care poate transforma orice look. Pantofii potriviți îți vor face picioarele mai subțiri vizual, iar postura mai dreaptă. Designerii spun că sezonul acesta și viitorul vor exista mai multe modele în modă care vor face față ambelor sarcini.

Tocuri creative

Tocul poate fi înalt, jos, subțire sau lat – important trebuie să fie neobișnuit. Designerii au depus toate eforturile pentru a-l face cât mai creativ posibil. Pantofii cu un astfel de toc nu numai că te vor face să îți ții spatele drept, dar îți vor oferi și mai multă încredere în tine.

Vârful ascuțit

De câteva sezoane încoace, pantofii cu vârf ascuțit au fost un mare succes. Acest model de pantof face ca piciorul să pară nu doar mai subțire, ci și mai lung. În plus, acestea fac ca glezna să pară mai subțire.

“Pantofii Cenușăresei”

Editorii de modă numesc “pantofi Cenușăreasa” – pantofii cu cristale, curele elegante și aplicații. Aceștia sunt adesea văzuți pe podiumuri și multe celebrități i-au adăugat pe lista lor de preferințe.

Balerini cu un detaliu de accent

Pantofii plat ocupă, de asemenea, nișa sa în lumea modei. Cu toate acestea, experții sfătuiesc să alegeți balerini cu unele detalii remarcabile: cataramă neobișnuită, panglică, închizătoare. Balerinii de înaltă calitate nu numai că vor oferi picioarelor confort, dar vor face și piciorul mai mic din punct de vedere vizual.

Pantofi cu platformă

Este puțin probabil ca tocul de tip platformă să se demodeze vreodată. Acești pantofi fac ca orice picior să pară mai subțire și mai frumos. În acest sezon, culorile luminoase sunt în tendințe: fucsia, roz, galben, portocaliu. Designerii vă sfătuiesc să încercați astfel de pantofi în diferite look-uri.