Îți va prinde bine! Vezi ce ținute purta regina Elisabeta a II-a, în tinerețe

Ținutele strălucitoare și îndrăznețe ale Reginei Elisabeta a II-a ne încântă mereu, datorită simțul subtil al stilului. Dacă ți se pare că regina a avut doar un stil în decursul vieții sale, atunci te greșești amarnic. Stilul ei a evoluat de-a lungul anilor. Regina Elisabeta a fost o fashionistă în tinerețe. Nu este de mirare că deținătorul coroanei britanice a rămas un exemplu de stil timp de 68 de ani. În acest material îți prezentăm ținutele reginei Marii Britanii de-a lungul vieții ei.

Regina Elisabeta, în tinerețe:
1.Tânăra prințesă Elisabeta la 21 de ani, cu sora ei, prințesa Margaret, în 1948. Figură excelentă și un stil impecabil.

2.Turul regal prin Australia, 1954. Regina Elisabeta în tinerețe era pur și simplu uimitoare. Această rochie verde smarald este cu adevărat impresionantă.

3.Tânăra regină Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburgh, 1954. O ținută atât de frumoasă, încât nu există cuvinte. Stilul este simplu, dar de mare succes.

4.Elisabeta a II-a în timpul turului ei regal din Australia, 1963. Rochie ușoară și simplă, dar se potrivește foarte bine și scoate în evidență toate avantajele sale.

5.Eveniment oficial în Canada, 1976. Regina Elisabeta în tinerețe știa multe despre rochiile de lux. Această ținută ne-a impresionat cu adevărat. O rochie albă rafinată. Trebuie remarcat! cât de rafinat au fost selectate bijuteriile și cât de armonios sunt combinate cu rochia.

6.Familia regală în Canada în timpul Jocurilor Olimpice din 1976. Ar părea o rochie simplă, dar se potrivește perfect reginei. Verdele este cu siguranță culoarea care o prinde bine.

7.Vizita oficială a Reginei Elisabeta în Australia, 1981. Această ținută este mai aproape de croială universală. Decupajul devine mai drept, ceea ce amintește mai mult de ținutele moderne a reginei.

Desigur, stilul Reginei Elisabeta a fost întotdeauna impecabil, atât în anii mai tineri, cât și acum. Multe doamne ar trebui să se uite spre ea.