Influența machiajului: make-up artist și coafor care transformă femeile într-un mod magic ajutându-le să-și recapete încrederea în sine

La un moment dat în viață, fiecare femeie poate începe să se îndoiască de atractivitatea ei. Și pot exista o mulțime de motive pentru acest lucru, de la vârstă la numerele de pe cântar. Bineînțeles, poți începe să te compătimești, creând astfel un teren fertil pentru tristețe, sau poți acționa, mergând la salonul de înfrumusețare pentru o schimbare de look. Cel mai adesea, femeile se tem să-și schimbe radical aspectul, dar dacă se încredințează unui profesionist, rezultatul nu poate fi îngrijorător! Am pregătit câteva exemple, care demonstrează că atunci când riști ai toate șansele să devii mai fericită!

Galina – contabil care a îndrăznit să viseze…și i-a reușit

Tatiana – profesoară de meserie care a primit un cadou minunat de la fiica ei pentru o schimbare de look

Alina a renunțat la ea însăși cu mult timp în urmă, după o tragedie în familia ei. Nu avea nici energia, nici voința de a face ceva, așa că sarcina meșterului nu a fost doar s- schimbe aspectul, ci să-i readucă bucuria în viața sa.

Anastasia lucrează ca și contabil și este mama a două prințese.

Maria este „însorită”, foarte pozitivă și privește partea bună a lucrurilor. Așa că meșterul a decis să-i creeze un aspect luminos și ușor.

Irina lucrează ca asistentă medicală și îi place să se schimbe nu doar în exterior, ci și în interior.

Ludmila – doamna care a decis să-i surprindă pe cei dragi cu o surpriză plăcută, se pare că i-a reușit

Maria fiind în concediu de maternitate a rămas „blocată” acasă, iar uneori chiar ai nevoie de o sărbătoare!

Vera, acum nu doar prăjiturile sale arată delicioase!

Marina – inspirată de frumusețe a venit la o transformare nu doar ea, dar împreună cu prietena sa.

Natalia se ocupă de treburile casnice și nu prea are timp pentru ea, așa că copiii au decis să-i facă mamei lor un astfel de cadou.

Principala dorință a Ninei a fost să scape de lungimea părului.

Alina este o actriță de teatru și film. Dorința pentru o schimbare frumoasă a făcut-o să aștepte chiar și până la 3 luni.