Înfiorător: m-am speriat când am văzut asta pe spatele prietenului meu

Ce părere ai despre o geantă în forma unui centipede uriaș? Sau un păianjen uriaș ? Sau poate un purice de mărimea unei mingi de fotbal ?

Ai purta una dintre aceste accesorii înfricoșătoare? Ei bine, dacă fobiile tale nu au apărut încă la orizont, avem ceva interesant pentru tine. Artistul japonez Amanojaku to Hesomagari creează genți și accesorii ciudat de realiste. Ele sunt inspirate de tot felul de insecte și animale, care nu numai că arată cool, dar sunt și o modalitate excelentă de a le face o farsă prietenilor tăi.  Haide să ne speriem împreună !

#1

Într-un interviu recent cu Bored Panda, artista a spus că există multe animale în lume care sunt urâte pe nedrept. Prin munca sa, Amanojaku vrea să le arate oamenilor cât de fermecătoare sunt de fapt aceste vietăți care trăiesc aproape de noi. „Sunt extrem de recunoscătoare cercetătorilor și fotografilor [naturii] care mă învață despre toate animalele care mă interesează”, spune artista.

#2

Gențile și accesoriile lui Amanojaku sunt incredibil de detaliate și artista spune că pentru piesele acestora, poate să jertfească între 3 zile și 3 săptămâni pentru a fi finalizate. Vezi acestea în galeria de mai jos!

#3

“Există atât de multe animale necunoscute în lume. Și există și multe animale care sunt urâte pe nedrept. Prin munca mea, încerc să le arăt oamenilor cât de fermecătoare sunt acestea.”

#4

Toate creațiile lui Amanojaku sunt din piele. Și pentru a le face cât mai realiste, artista face echipă cu cercetători și fotografi ai naturii. Mai mult, Amanojaku și-a compilat toate lucrările sale uimitoare într-o carte intitulată „Animale rătăcitoare”. Mai jos am ales cele mai impresionante (și cele mai înspăimântătoare) genți de mână inspirate de creaturi și alte accesorii din piele.

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

#22

#23

#24

#25

Lucrările par atât de realiste. Incredibil !

#26

#27

#28

O cravată mâncată de viermi. Foarte gustos ! Acum știi ce veiputea purta anul acesta  la petrecerea înfricoșătoare de Halloween.

#29

#30

Acum că ai văzut aceste exemple, cine știe, poate vei dori și tu o geantă mai diferită în acest sezon.

Este atât de fascinant. Tu ce părere ai ? Așteptăm părerile tale mai jos în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor tăi !