Julia Roberts, Jennifer Lopez și încă 8 actori dificili, cu care nimeni nu vrea să lucreze!

Te-ai gândit vreodată că sunt oameni care nu vor să lucreze cu Julia Roberts? Sau cu Jennifer Lopez? Sau cu Christian Bale? Care e laureat al Premiilor Oscar și are tocmai 4 nominalizări. Adevărul e că nu-i suficient să fii frumos și talentat ca oamenii să vrea să muncească cu tine. Mai trebuie să ai și cei 7 ani de acasă. La acest capitol, toți actorii despre care vom discuta în continuare întâmpină diferite dificultăți.

#1. Lindsay Lohan

Lindsay Lohan e coșmarul tuturor stiliștilor de la Hollywood. Actrița întotdeauna a avut o reputație scandaloasă, dar culmea a fost când a început să fure haine și bijuterii de pe platou. În ultimii ani, Lindsay apare doar în roluri secundare, în filme ieftine, de categoria C. Niciun regizor care se respectă nu o mai invită, dar nici ea nu pare interesată în relansarea carierei.

#2. Charlie Sheen

Unul din prietenii și mentorii lui Lindsay Lohan. La un moment dat, Charlie era cel mai plătit actor din lume, dar din cauza problemelor cu drogurile, alcoolul și numeroasele scandaluri sexuale, Sheen a fost dat afară din serialul ”Doi bărbați și jumătate”, cu toate că era vedeta acestui proiect. Apoi a fost diagnosticat cu HIV și a dispărut complet de pe marile ecrane.

#3. Jennifer Lopez

J.Lo e considerată una din cele mai capricioase vedete din lume. În timpul unor concerte, Jennifer le cere organizatorilor o cameră de machiaj absolut albă (cu pereți albi, mobilier alb, trandafiri și crini albi etc).

Iar în timpul filmărilor, vedeta nu vrea să comunice cu nimeni din echipa tehnică, cu excepția asistentului personal, chipurile să nu iasă din rol. Și acest lucru era de înțeles dacă J.Lo ar fi jucat măcar o dată bine.

#4. Julia Roberts

Primul val de popularitate al Juliei Roberts nu s-a datorat talentului, ci scandalurilor. După succesul filmului “Pretty Woman” cu Richard Gere, Juliei i se urcase faima la cap.

Actrița a devenit încrezută, înfumurată și arogantă față de personalul tehnic și colegii de platou. Cu timpul, Julia s-a liniștit, iar zece ani mai târziu a câștigat mult râvnitul premiu Oscar. Dar nu a reușit să se spele complet de reputația unei vedete alintate.

#5. Edward Norton

Edward Norton s-a recomandat ca unul dintre cei mai talentați actori contemporani. Dar pe cât de mare e talentul său, pe atât e de complicat caracterul.

Edward este perfecționist și vrea că controleze de unul singur întreg procesul de filmare, începând cu scenariul și terminând cu montarea. De-a lungul timpului, actorul s-a certat aproape cu toată lumea și puțini regizori mai au curajul să-l invite.

#6. Mike Myers

Mike Myers ar putea face un duet minunat cu Edward Norton, intitulat: obsedați de control. Mike vrea să controleze totul și firește că acest lucru nu e pe placul regizorilor, scenariștilor, operatorilor, montatorilor, producătorilor și colegilor de platou.

#7. Katherine Heigl

În primul rând, producătorii nu vor să lucreze cu Katherine deoarece investițiile nu se răscumpără. Actrița are pretenții financiare mari, dar nu e suficient de talentată și charismatică ca să le acopere. Nu întâmplător, an de an este inclusă în lista celor mai supraapreciate actrițe de la Hollywood.

În al doilea rând, Katherine e un adevărat monstru pe platou. Actrița este agasantă, arogantă și iresponsabilă față de munca staff-ului tehnic. Au fost cazuri când a dat vina pe designerii de costume pentru că nu a putut juca bine dubla.

#8. Russel Crowe

Acum 10 ani, Crowe s-a bătut cu angajatul unui hotel din New York, din cauza că telefonul său nu avea semnal. În 2002 s-a bătut cu producătorul Eric Watson într-un restaurant din Londra. Și în același an, l-a atacat pe producătorul premiilor BAFTA pentru că i-a tăiat din discurs.

Cine are nevoie de un astfel de individ pe platou? Totuși, cariera lui Russel Crowe e destul de prolifică, dar ar fi putut să fie și mai bună dacă își controla emoțiile.

#9. Gwyneth Paltrow

Actrița este foarte scrupuloasă și pedantă. Producătorii s-au săturat de cerințele ei. De exemplu, cabina de duș înainte de sosirea lui Gwyneth trebuie să fie perfect uscată: actrița nu vrea să vadă nici măcar o picătură de apă rămasă după altcineva.

#10. Christian Bale

Christian Bale este un ultra perfecționist. Toată lumea știe cu câtă responsabilitate se apucă de fiecare rol. De exemplu, pentru rolul principal în filmul “The Machinist”, actorul a slăbit cu aproape 30 de kilograme, cântărind doar 53 de kilograme, la înălțimea de 183 de cm.

Bale era atât de slab încât nu putea face nici măcar o flotare, dar culmea era că peste 6 săptămâni de la încheierea filmărilor, Christian trebuia să intre în rolul lui Batman. Și pentru a se pregăti de acest rol, actorul s-a împlinit cu 30 de kilograme în 6 săptămâni.

Unii ar spune că Christian Bale e un actor ideal și s-ar putea să aibă dreptate. Problema e că actorul cere același lucru și de la restul. În timpul filmărilor celui de-al patrulea Terminator, unul din operatori l-a atins întâmplător cu camera și l-a împiedicat să termine scena. Bale a fost pe cale să-l bată, apoi s-a bosumflat toată ziua.

Citește și: Timpul nu are putere! 13 actori care arată mai tineri decât vârsta lor reală