În SUA, hoțul unei bănci a mers la locul jafului cu un Uber și i-a spus șoferului să aștepte la ușă

Jason Christmas, 42 de ani, din comitatul Southfield, Michigan, SUA, a fost arestat sub suspiciunea că a jefuit Banca Huntington. Poliția spune că suspectul a dus Uber-ul la bancă și i-a cerut șoferului să aștepte în timp ce a intrat și a jefuit banca.

Miercuri, 16 noiembrie, a avut loc un jaf neobișnuit în comitatul Southfield, Michigan, SUA

Un bărbat pe nume Jason Christmas a sunat la Uber și i-a cerut șoferului să-l aștepte în fața băncii.

Un șofer Uber, nebănuind ce pune la cale pasagerul, l-a condus pe Jason înapoi la blocul său din Lahser când a ieșit de la bancă în urma jafului.

Apoi, a sosit și poliția pentru a-l reține pe bărbat. Poliția din Southfield a reușit să-l găsească pe șoferul Uber de pe plăcuța de înmatriculare a vehiculului. Aceasta a fost surprinsă în filmările camerelor de supraveghere ale băncii. Șoferul surprins a fost oprit de polițiști pe autostradă înainte de a arăta autorităților unde a fost lăsat bărbatul. Poliția a publicat imagini cu bărbatul încătușat și doborât la pământ.

Când a fost prins, poliția a întrebat dacă a împușcat în el cineva din cauza unui colorant roșu care a fost găsit pe corpul acestuia.

Cu toate acestea, ulterior s-a depistat că „substanța roșie” s-a datorat vopselei care a rămas în punga pe care i-a dat-o banca. Un casier i-a dat bărbatului un pachet de vopsea roșie cu banii pe care i-a jefuit de la bancă, care a explodat.

Poliția l-a reținut și pe șoferul de la Uber. Potrivit șoferului, acesta habar nu avea că este implicat într-un jaf și nu cunoștea planul bărbatului.

Șeful poliției din Southfield, Alvin Barren, a declarat: „Acesta este o modalitate foarte neobișnuită de a efectua un jaf armat în orașul nostru”.

Când Jason Christmas a fost prins, cei 500.000 de dolari furați au fost returnați băncii din oraș.

Nu este cunoscut motivul pentru care bărbatul a comis această infracțiune.

Bărbatul a fost arestat pentru jaf armat, iar judecătorul i-a stabilit cauțiunea la un milion de dolari în numerar.

Dar tu ce părere ai despre acest caz neobișnuit ? Așteptăm răspunsurile tale în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !