Iată cu ce italienii înlocuiesc odorizantul din baie. E un truc simplu și ieftin!

Mirosul de la toaletă este o problemă cu care multe gospodine luptă neîncetat. Odorizantele spray simple, cele automate, accesoriile pentru vasul de wc, săpunurile parfumate – toate acestea producătorii le propun pentru a rezolva această problemă, doar că ele nu au întotdeauna efectul dorit de durată, unele sunt foarte scumpe, toate sunt cu chimicale și respectiv, predispun la alergii și iritații, iar altele mai și miros urât în combinație cu mirosul pe care ar trebui să-l mascheze.

Recent am găsit o soluție foarte simplă, ieftină și, cel mai important, naturală. Nu vei avea nevoie de niciun odorizant din comerț.

Prietena mea este căsătorită de ceva vreme cu un italian. Când am fost la ei în vizită, am fost surprinsă de mirosul plăcut din camera de baie. N-am putut să n-o întreb cum obține acest miros plăcut. Atunci ea mi-a povestit că a învățat de la italieni un truc foarte simplu și mult mai ieftin de aromatizare a băii.

După ce mi-a spus secretul, am început să fac și eu așa și chiar funcționează.

Tot ce trebuie să faci, este să mergi la cea mai apropiată farmacie și să cumperi un flacon cu ulei eteric. O să-l poți folosi cel puțin un an de zile.

Întrebarea e: unde să pui picăturile de ulei ca mirosul să se mențină mult timp?

Sper că ai ghicit. În interiorul hârtiei igienice. Pune câteva picături pe cartonul din interior și mirosul va dura până ce vei termina hârtia.

Îți recomand să utilizezi uleiurile de mentă, portocală sau lămâie. La fel, sunt plăcute și esențele de scorțișoară sau lime. Mai mult, uleiul de arbore de ceai va avea și un efect antibacterial.

Sunt sigură că o să folosești și tu cu succes această șmecherie, iar prietenele vor dori să-ți afle secretul.