Hidoasă sau drăguță: Cum evaluează bărbații frumusețea feminină de la 1 la 10

Indiferent că sunt căsătoriți sau nu, bărbații întotdeauna apreciază femeile din jur. Asta e natura lor, ei iubesc cu ochii. Probabil ai auzit cum în cercurile de bărbați ei își spun fraze de tipul: „Noua colegă e destul de simpatică, pe un 7 la sigur”.

Bineînțeles, ne putem da seama aproximativ ce înseamnă să fii o femeie de nota 9 sau una de nota 4, însă am fi curioase să aflăm cum ne văd bărbații în aceste situații.

Apropo, se spune că această scară de evaluare este pusă în aplicare mai mult de bărbații care schimbă femeile foarte des.

De la 1 la 3 – Hidoasă

Este femeia care fie are defecte fizice serioase, fie tulburări psihice însemnate. Adesea se referă la cele cu multe kilograme în plus, cu ten problematic, cu păr rar și dantură în stare deplorabilă. Aceste neajunsuri pot fi legate de factorul genetic sau de unele consecințe ale traumelor, bolilor, fumatului și alcoolismului.

Dar nu e totul pierdut, aspectul fizic poate fi îmbunătățit, la fel ca și caracterul, bineînțeles, cu anumite eforturi.

4 – Neagreabilă

O astfel de femeie nu poate fi numită urâtă, dar nici frumoasă sau drăguță. Are o înfățișare „ștearsă” fără anumite trăsături care să iasă în evidență. Poate fi însă o femeie deșteaptă, care poate cuceri dacă lucrează un pic asupra ei. Posibil că are nevoie de un singur detaliu ca să ajungă la un nou nivel.

5. Mediocră

Este o femeie ca toate femeile. Poartă haine obișnuite, are o tunsoare obișnuită, nu-și bate prea mult capul de felul cum arată. Poate avea o siluetă acceptabilă, dar nu iese în evidență cu nimic. Dacă se îngrijește mai mult, poate avea succes la bărbați.

6. Drăguță

Din punct de vedere a frumuseții naturale, nu sunt nici pe departe perfecte, însă ele se pot poziționa pe primul plan datorită accentuării părților bune.  O astfel de femeie este zâmbitoare, plăcută, știe să asculte bărbații, de aceea acestora le place să petreacă timpul cu ea.

De regulă, bărbații care au avut în viață multe femei dintre cele mai frumoase își aleg ca soții astfel de femei.

7. Simpatică

Sunt femeile cu trăsături naturale frumoase. În anumite condiții pot arăta extrem de atrăgătoare. De regulă, sunt femeile cu chip de nota 6 și cu corp de nota 8. Cu un machiaj bun și o rochie potrivită pot cuceri multe inimi masculine.

8. Frumoasă

Este femeia care place tuturor. Are un farmec aparte și nu se străduiește prea mult să arate bine. Altfel spus, este femeia care pe lângă trăsături faciale armonioase și o siluetă bună, mai are ceva care cucerește bărbații. Ea are mulți admiratori, iar bărbații vor s-o cunoască.

9. Extrem de frumoasă

Este femeia cu trăsături faciale impresionante, care arată foarte bine fără machiaj. Este genul de femeie ca și Monica Bellucci sau Angelina Jolie. Bărbații adoră o astfel de femeie și nu sunt preocupați de lumea interioară a acesteia. Adesea însă această frumusețe are și o altă fațetă. Cu o astfel de femeie e greu de construit mariaje fericite.

10. Perfectă

Cel mai probabil, astfel de femei practic nu există. Este imaginea pe care bărbații și-o crează în imaginație. Astfel bărbații le califică pe femeile în care s-au îndrăgostit cu adevărat. Poate pentru unii pare o femeie de nota 5, pentru cel ce iubește este însă de nota 10.