Graba strică treaba: 10 vedete care și-au vopsit părul, dar au regretat deja a doua zi!

Să fii vedetă nu-i deloc ușor. Pe de o parte ești iubită și admirată de milioane de oameni, iar pe alta, orice mișcare a ta e analizată sub microscop, și orice greșeală este luată în râs de răuvoitori.

Vedetele adoră să experimenteze. La fel ca fiecare din noi. Dar dacă despre eșecurile noastre știe doar un cerc restrâns de oameni, despre greșelile lor află toată lumea. Exact acest lucru s-a întâmplat cu celebritățile de mai jos, când la un anumit moment au decis să-și împrospăteze imaginea, dar au dat-o în bară rău de tot.

Tunsori vedete Hollywood

#1. Cameron Diaz

Cameron Diaz a devenit vestită în întreaga lume grație tiparului său de blondă stupidă și cochetă, pe care îl interpreta atât de inspirat pe marile ecrane. De altfel, actrița e foarte talentată și avut multe roluri bune, dar publicul larg a reținut-o anume datorită acestui tipar – blondă și cochetă. Iar când actrița s-a debarasat de nuanța tradițională a părului, a dispărut și farmecul din ochii ei. Și în scurt timp, a revenit la look-ul inițial.

#2. Britney Spears

Când te gândești la Britney Spears, vrei nu vrei, o vezi blondă. Așa fost mereu, de la începutul carierei și până în prezent. Și chiar dacă părul castaniu nu arată dezastruos pe interpretă, blondul oricum o prinde mai bine. În principiu, și Britney a înțeles rapid acest lucru.

#3. Lindsay Lohan

Blondul gălbui e foarte controversat prin natura sa. Dar dacă ai o tonalitate caldă a pielii, ecuația se complică și mai mult. Prin urmare, dacă primul look arată natural și plăcut din punct de vedere estetic, cel din urmă arată fals și bolnăvicios.

#4. Drew Barrymore

Iată ce se întâmplă când îți arde de experimente și nu ții cont de tranziții. La ce oare s-a gândit stilistul care a venit cu această idee? E mai simplu să tai șuvițele vopsite, decât să mai corectezi ceva.

#5. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson are o frumusețe specifică, care este evidențiată perfect de culoarea blondă a părului. Și experimentele sale cu alte nuanțe au demonstrat clar acest lucru. Iar nouă nu ne rămâne decât să ne convingem încă o dată că tunsoarea poate transforma complet aspectul unei femei.

#6. Julia Roberts

Exact ca Lindsay Lohan, Julia Roberts are o tonalitate caldă a pielii, la care se adaugă ochii căprui. În consecință, părul castaniu îi subliniază rafinamentul și expresivitatea, iar cel blond creează contraste care sunt de prisos și o fac să arate ieftin.

#7. Victoria Beckham

Aceeași situație, dar și mai accentuată. Unor femei pur și simplu nu le este dat să fie blonde, iar altora brunete. Și dacă natura te-a înzestrat cu o nuanță frumoasă părului, trăsături bine definite ale feței și ochi expresivi și strălucitori, de ce să te mai complici și să-i dai planurile peste cap?

#8. Ashlee Simpson 

Femeile vor să fie frumoase de fiecare dată în mod diferit, dar atunci când îți schimbi culoarea părului trebuie să fii foarte atentă și să te implici cu toată responsabilitatea, fiindcă un look te poate întineri, iar altul te poate face mai bătrână. Ashlee Simpson a simțit acest lucru pe propria piele.

#9. Anne Hathaway

Anne Hathaway are o figură neobișnuită – ochi mari, buze pline, nas expresiv și piele palidă. Toate aceste trăsături sunt completate armonios de părul său întunecat și voluminos. Tunsorile scurte, cu atât mai mult blonde, nu îi adaugă rafinament.

#10. Cher

Cher a fost asociată întotdeauna cu părul său negru și voluminos, iar schimbarea coafurii nu a făcut-o decât să arate caraghios. Este o diferență considerabilă între cele două stiluri.

Citește și: Fotografii cu Diana, Jackson și alte vedete, realizate cu puțin timp înainte de moartea lor