Garderoba anti-îmbătrânire: cum să arăți mai tânără cu ajutorul hainelor

Hainele sunt unul dintre cele mai importante mijloace de accentuare a stilului și de creare a unui look unic. Experții în domeniu au oferit câteva sfaturi despre cum să faci din garderoba ta un aliat de încredere în jocul împotriva vârstei.

Ia-ți o pereche de balerini într-o culoare la modă

Pantofii cu talpă plată nu trebuie să fie plictisitori. Modelele cu culori vii vor adăuga culoare ținutei tale și îți vor permite să combini cele mai recente tendințe. Ai putea, de exemplu, să optezi pentru pantofi fucsia sau nuanțe de galben aprins.

Renunță la gulere

Pentru un aspect modern, încearcă un model de cardigan fără guler. Da, gâtul este cel care trădează uneori adevărata vârstă, dar asta nu înseamnă deloc că trebuie ascuns. Dimpotrivă, obiectele care seamănă vag cu un costum istoric cu guler înalt, îmbătrânesc fără milă.

Alege un accesoriu la modă pentru gât

Reîmprospătează-ți cutia de bijuterii cu un colier spectaculos. Stilurile geometrice și modelele florale vor fi populare în acest sezon.

Poartă fuste din țesături structurate

Este timpul să înlocuiți fustele plisate, care pot părea demodate, cu o opțiune mai structurată. Căutați modele cu talie înaltă, care se evazează spre partea de jos.

Fii atentă la mânerele genților

Accesoriile pot, de asemenea, face ca aspectul general să pară mai tânăr. Stiliștii sfătuiesc să căutați elemente de genți la modă și neconvenționale, precum mânerele din lemn sau imprimeurile îndrăznețe.

Optează pentru rochii wrap

Există un motiv pentru care rochia plonjată continuă să fie una dintre cele mai populare piese vestimentare din lume. Este atemporal, ușor de purtat și adaugă dramatism taliei tale.

Optează pentru imprimeuri moderne

Evitați modelele cu imprimeuri florale și optați pentru modele și culori îndrăznețe. Acestea ar putea include carouri mici, imprimeuri artistice sau modele abstracte.

Dă preferință blugilor

Nu te lăsa păcălită să crezi că blugii sunt o opțiune doar pentru persoanele sub 30 de ani. De fapt, aceștia pot fi purtați la orice vârstă – trebuie doar să-ți găsești modelul potrivit. În sezonul actual sunt în tendință blugii cu croială dreaptă și blugii cu talie înaltă.