Frumusețe italiană: 7 actrițe care au fermecat o lume întreagă

Este cunoscut în întreaga lume că femeile italiene sunt renumite pentru temperamentul, atractivitatea și frumusețea lor naturală. Multe actrițe au devenit populare la o vârstă fragedă. Dar chiar și după 20-30 de ani, continuă să arate grozav – fiind adepte a propriul lor stil unic.

Frumusețea acestor femei este admirată și dată ca exemplu. La momentul popularității lor, nu existau chirurgia plastică sau cosmetologia. Și-au poziționat șic-ul și frumusețea naturală.

1. Ornella Muti

Născută la Roma, admirabila brunetă cu ochi albaștri a cucerit inimile a milioane de bărbați. La moment, actrița are 65 de ani, aceasta a încetat să mai joace în filme, dar apare adesea la evenimente și festivaluri de film ca invitată de onoare.

2. Gina Lollobrigida

Actrița italiană are un fizic delicat, având înălțimea de 165 cm. A interpretat multe roluri care au făcut-o celebră în întreaga lume. În Fan Fan Tulip, de exemplu, a jucat rolul Adelinei la Franchise, unde publicul a fost impresionat de frumusețea ei naturală.

3. Claudia Cardinale

Această actriță a crescut în popularitate în anii 1960. Acum are 84 de ani. Frumusețea ei a inspirat mulți regizori să creeze capodopere de talie mondială.

4. Sophia Loren

Actrița are acum 87 de ani. Ea apare ocazional la festivaluri de film din întreaga lume. Frumusețea ei a fost mereu comentată și admirată de fani. Actrița a câștigat cinci premii „Globul de Aur”.

5. Monica Bellucci

Actrița are 57 de ani. Ea este considerată în continuare una dintre cele mai frumoase actrițe din Italia. Monica alege întotdeauna ținute feminine și pantofi cu toc înalt pentru a-și pune în evidență silueta feminină.

6. Isabella Rossellini

Actrița are acum 70 de ani. Ea este o susținătoare a frumuseții naturale și a absenței chirurgiei plastice. Isabella îi captivează pe ceilalți cu zâmbetul ei și cu strălucirea din ochii ei.

7. Maria Grazia Cucinotta

Actrița are acum 53 de ani. Are un adevărat aspect italian – păr lung și ondulat, ochi expresivi și un ten măsliniu.