Fotografii dezvăluie secretele cum să faceți poze perfecte, în cele mai simple condiții!

Probabil că știți sentimentul atunci când în Instagram apar unele fotografii, care la prima vedere ar fi imposibil de făcut și începeți să vă întrebați cum sunt create aceste fotografii ideale. De la selfie-uri, la compoziții complicate, unele fotografii arată atât de bine încât se potrivesc perfect pe coperta unei reviste de modă.

Dar s-a dovedit că nu vedem prea multe din ceea ce se întâmplă de fapt în spatele fiecărei fotografii. Și credeți-mă, sunt multe de descoperit.

Din fericire, instagramerii își împărtășesc acum imaginile pe bloguri astfel încât să ne putem face o idee despre cât de multă creativitate, abilitate și ingeniozitate sunt necesare pentru a da un aspect extraordinar. Aspectele pot fi înșelătoare, spun ei, așa că nu judecați niciodată o fotografie fără a vedea partea din culise a fotografiei.

În aceste zile, când toată lumea are un cont Instagram, crearea propriului brand și ieșirea din mulțime poate fi mai grea ca niciodată. La urma urmei, parcurgând câteva dintre postările și imaginile virale, se pare că toată lumea este profesionistă cu drepturi depline în social media și care duce lumea Insta la un nivel cu totul nou.

Asta nu înseamnă că nici tu nu o poți face. Desigur, există câteva principii de bază ale compoziției și iluminării pe care ar trebui să le cunoașteți. Fotografiile neclare și aleatorii pe care le faceți cu telefonul mobil sunt puțin probabile să vă ajute să strângeți un milion de abonați.

Tot de la ce trebuie să începeți este o cameră de smartphone destul de decentă pe care oricum o au majoritatea telefoanelor. S-ar putea să fiți tentați să editați fotografiile originale imediat, dar amintiți-vă că filtrele arată destul de simple și nu există nimic mai rău decât supraexpunerea pe fotografie. În majoritatea cazurilor, modificările mici în lumină naturală captează magia Instagram mult mai bine decât iluminarea artificială cu filtre complexe.

Apoi, nu uitați să țineți ochii deschiși și să alegeți momentul potrivit din zi pentru a trage fotografia. Nu întâmplător, fotografilor le plac orele de apus de soare – fac culorile să pară aprinse și cremoase, iar pielea pare ca este acoperită cu aur.

Cel mai important, nu uitați să fiți creativi. Nu există reguli atunci când vine vorba de a face o fotografie cu adevărat distractivă, așa că pregătiți-vă să experimentați. Fotografia Instagram are ca scop dezvoltarea propriului stil și aspect care vă diferențiază de ceilalți.