Fii informată și tu! 6 tendințe actuale pentru sezonul de toamnă 2022

Pentru a întâmpina toamna în toată splendoarea ei, trebuie să înveți cum să navighezi prin noul labirint de tendințe, să-ți asamblezi capsula perfectă de sezon și să eviți să te cheltuiești pe achiziții inutile. Experții în modă dezvăluie ce vor purta fetele la modă în această toamnă.

Botine

Oricât de mult ar blama oamenii cizmele strâmte, acestea se află acum în vârful popularității. Și sunt la fel de înalte și de strânse ca în anii 2000. În același timp, după cum subliniază experții, nu se recomandă combinarea botinelor cu blugi cu talie joasă.

Hanorace și hanorace cu glugă

În această toamnă, fashionistele au voie să-și pună o glugă pe cap, ascunzându-și misterios fața și plimbându-și câinele în curte la orele de dinainte de răsărit. În acest fel, cagulele și hanoracele au primit o a doua șansă.

Uniformă școlară

În acest sezon, navigatorul de modă optează pentru stilul preppy. Experții le sfătuiesc pe fashioniste să-și amintească de perioada școlară și să adauge în garderoba lor fuste plisate, veste, șosete, ciorapi și mocasini.

Corsete

Unele dintre tendințe au migrat discret de la tendințele de vară la cele de toamnă. Printre acestea se numără și corsetele. Experții recomandă experimentarea unui look rock cu corsete de inspirație moto.

Piele

Este timpul pentru rochii din piele. Materialul texturat în sine pare scump, motiv pentru care este atât de confortabil de purtat: o jachetă/rochie/salopetă din piele și nu mai ai nevoie de accesorii.

Blană artificială

Stiliștii au subliniat faptul că blana artificială, mai degrabă decât cea adevărată, este acum văzută ca o achiziție cu adevărat la modă și care merită. Mulți oameni pot aprecia conștientizarea importanței lor în marea cauză a salvării planetei. Și da, hainele din blană artificială sunt cu adevărat călduroase.