Femeia la nevoie se cunoaște: 7 semne că trăiești cu o femeie nepricepută

Casa e oglinda unei femei. Ordinea în hol și bucătărie, prosoapele curate și plăcut mirositoare, curățenia în frigider și cuptor, lipsa prafului pe rafturi etc. Toate acestea vorbesc despre o gospodină iscusită.

Dar cum rămâne cu cele mai puțin pricepute? Cum să înțelegi dacă femeia într-adevăr e o gospodină talentată sau doar a pregătit o fațadă frumoasă ca să-ți arunce praf în ochi? Să știi că oricât de bine s-ar pregăti, există 7 semne care dau de gol o gospodină nepricepută. Hai să vedem care sunt ele.

1. Perdelele sunt pline de praf

Perdelele lamelare sunt punctul vulnerabil al fiecărei case, sunt călcâiul lui Ahile, când vorbim de curățenia unui apartament. Toată lumea uită de ele. Dar nu și o gospodină care ține la confortul ei și la confortul celor dragi.

2. Geamurile sunt murdare.

Da, oglinzile și geamurile sunt o mare bătaie de cap. Parcă mai ieri le-ai spălat, iar astăzi sunt din nou murdare. Dar dacă oglinzile și geamurile sunt murdare, înseamnă că unei femei nu îi pasă deloc de curățenia din casă și de imaginea ei.

3. Vesela e lăsată pe a doua zi

Gândește-te la bacterii, la gândaci de bucătărie, la musculițe, la furnici, la miros, la timp, la energie, la bani. Orice gospodină care se respectă spală vesela imediat după masă.

4. Pe covoraș și în colțuri se acumulează praf

Experiența arată că murdăria de pe covorașe se răspândește încet (dar sigur) prin toată casa. Același lucru e valabil pentru colțuri. Dacă soția ta nu face curat în colțuri, să nu te mire că murdăria nu dispare nicăieri.

5. Perdeaua de duș e murdară

Cea mai simplă cale de a înțelege dacă ai de a face cu o gospodină bună sau nu, e să verifici perdeaua din baie. Dacă perdeaua pentru duș este murdară, nu-ți fă așteptări prea mari.

6. Prosoapele sunt vechi și murdare

Prosoapele murdare strică toată impresia despre gazdă. Sunt urâte, neigienice și respingătoare. Prosoapele grase sunt chiar mai rele decât perdeaua de duș murdară. Locul lor e la gunoi.

7. Frigiderul miroase urât

Există o regulă simplă de care trebuie să țină cont fiecare gospodină: Conținutul frigiderului trebuie revizuit în fiecare săptămână pentru a evita alterarea alimentelor și aruncarea nejustificată a lor.

Citește și: De ce femeile singure, fără copii, sunt mai fericite decât cele care au o familie?