Dieta tinereții: 10 vedete care nu mai consumă carne și arată superb!

Dieta vegetariană atrage tot mai mulți adepți în lume, iar printre aceștia se numără și numeroase vedete de talie mondială. De cele mai multe ori, celebritățile care au renunțat la carne în favoare legumelor și fructelor arată mult mai bine decât vedetele cu un regim alimentar obișnuit. Fără să recurgă la botox și bisturiu. Iată 10 vedete cunoscute în lumea întreagă, care nu mai consumă carne de foarte mult timp.

1. Brad Pitt

La ai săi 58 de ani, Brad Pitt arată grozav, poate chiar mai bine decât la 38. Actorul este convins că dieta vegetariană pe care o urmează de mai bine de un deceniu are un efect bun nu numai asupra aspectului său, ci și asupra sănătății sale în general.

2. Woody Harrelson

Woody Harrelson are 60 de ani și este considerat unul dintre cei mai charismatici actori ai generației sale. Americanul este un adept înrăit al veganismului și se abține de la folosirea produselor care provin de la animale, mai ales în dietă.

3. Tobey Maguire

Tobey Maguire, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din anii 2000, a revenit în mod neașteptat pe marile ecrane. Actorul în vârstă de 46 de ani arată în continuare de 25 și acest lucru se datorează nu numai genelor, ci și dietei vegetariene.

4. Natalie Portman

Natalie nu și-a pus niciodată cariera profesională mai sus decât viața și dezvoltarea personală. Ea stăpânește 6 limbi, a făcut psihologie la Harvard și a câștigat reputația de actriță intelectuală. În afară de asta, de la 8 ani nu consumă carne.

5. Reese Witherspoon

În 2001, cea mai drăguță blondă a Hollywood-ului – Reese Witherspoon, ne arăta cum trebuie să arate o blondă etalon, în filmul “Blonda de la drept”. Nu s-a schimbat nimic peste 10 ani și nici peste 20.

6. Alec Baldwin

Alec Baldwin are 64 de ani și în continuare este considerat unul dintre cei mai chipeși actori de la Hollywood. Actorul a crescut într-un mediu unde animalele de companie erau venerate și în cele din urmă a devenit vegetarian.

7. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este una din puținele actrițe care arată la fel de bine atât la 20, cât și la 50 de ani. Toate femeile își doresc să arate ca dânsa și să afle tainele frumuseții și tinereții inepuizabile. Iar una din taine constă în dietă.

8. Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio este o figură emblematică nu numai pentru cinematograful mondial, ci și pentru mișcarea de protecție a mediului. Din dragostea pentru animale și natură, actorul a renunțat la carne încă de când era adolescent.

9. Julia Roberts

Julia Roberts a devenit renumită după lansarea filmului de comedie, Pretty Woman, un adevărat simbol al poveștilor de dragoste cinematografice. De atunci, au trecut peste 30 de ani, dar Julia a rămas la fel de frumușică ca înainte.

10. Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre acele actrițe despre care se spune că nu îmbătrânesc niciodată. Frumoasa americancă a renunțat la carne în anul 2010 și de atunci nu a regretat niciodată.