Fac lumea mai bună: 12 invenții geniale, care trebuie folosite în toată lumea!

Unele invenții sunt simple ca bună ziua, dar pe cât sunt de simple, pe atât sunt de utile. Iată 12 idei care ne fac viața mai ușoară și lumea mai bună. Păcat că nu sunt implementate decât în câteva țări sau doar de către unii afaceriști. Ar trebui să fie folosite în întreaga lume.

#1. Presă pentru pasta de dinți, numai bună pentru cei care au grijă de natură, dar și de propriul buzunar.

#2. Așternut cu buzunăraș pentru telecomandă. Acum nu va mai trebui să cauți telecomanda sau să o păstrezi pe noptieră. A fost nevoie de jumătate de secol ca oamenii să pună capăt acestei probleme.

#3. Spatulă cu suport care previne contaminarea încrucișată. Datorită noului centru de greutate, lopățica nu atinge masa. Astfel, și blatul de bucătărie rămâne intact și în farfurie nu pătrund bacterii.

#4. Automat de băuturi cu surprize. Mecanismul face alegerea aleatoriu, astfel încât niciodată nu poți ști sigur ce băutură vei încerca.

#5. Marea este pentru toți. Cel puțin în țările unde echitatea, solidaritatea și buna credință nu sunt niște simple cuvinte.

#6. Testează-ți starea de sănătatea în interiorul unei benzinării. Aparatul îți permite să obții un certificat privind starea de sănătate fără a sta la coadă la spital. Pentru că știm noi cozile alea.

#7. Zonă unde îți poți încărca laptopul sau telefonul mobil. Dar va trebui să dai din coate pentru asta. Mai bine zis, din pedale.

#8. Proprietarii acestei cafenele au renunțat la paletinele din plastic pentru cafea. Dar și la cele din lemn. Ei își îndeamnă clienții să agite cafeaua cu fettuccine – paie confecționate din făină. Totul pentru a proteja mediul înconjurător.

#9. Scară pentru broscuțe, ca ele să poată ieși din havuz. Pentru că trebuie să avem grijă de frații noștri necuvântători.

#10. Toți copiii au dreptul la fericire!

#11. Te-ai întrebat vreodată cât praf se depune pe gura unei cutii de bere? Nemaivorbind de bacterii. Nu știu nici un bărbat care să clătească cutia sub un jet de apă caldă înainte de consum. Și nici nu trebuie. Iată soluția!

#12. Scuter pentru persoanele cu handicap – motocicleta este echipată cu dispozitiv pentru fixarea scaunului cu rotile și ține cont de confortul șoferului.

Omenirea e la un pas să ajungă pe Marte. Curând vom avea internet prin satelit, cu acoperire globală. Mâine-poimâine turiștii vor putea să-și facă un selfie în cosmos. Planurile civilizației umane cu privire la spațiul cosmic sunt grandioase. Dar uneori uităm de cei care vor să rămână aici. Mai ales că pentru confortul și fericirea lor (a noastră) e nevoie de foarte puțin.

Citește și: Sfidează logica și bunul simț: 10 invenții trăsnite pe care le poți întâlni doar în Japonia!