Eticheta bijuteriilor: 4 reguli de bază care te vor ajuta să asortezi corect accesoriile

S-ar părea că totul este cât se poate de simplu atunci când vine vorba despre bijuterii- îți pui o pereche de cercei minimaliști cu diamante și… ești gata de plecare. Însă, ar putea fi prea simpli și „plictisitor”! Așadar, vă vorbim despre cum că combinăm corect bijuteriile pentru a fi mereu în tendință și ce nu trebuie să facem pentru a nu arăta ridicol!

1. Nu mai mult de trei

Regula de aur a stilului: nu mai mult de trei accesorii în zona de portret. Iar acest lucru include nu numai bijuterii, ci și ochelarii, pălăriile și eșarfele. Așadar, atunci când îți formezi o ținută, nu uita să numeri tot ce porți în zona feței. Există, de asemenea, regula proporției. Dacă, de exemplu, cerceii sunt foarte mari, atunci cel mai bine să te limitezi doar la ei.

2. Combinați cu înțelepciune

După cum probabil cunoașteți, acum se acceptă purtarea bijuteriilor de diferite culori în același timp. Dar nu uita – culorile în mod obligatoriu trebuie să fie contrastante. Adică, aurul galben poate fi cu succes combinat cu cel alb, nu și aurul roz cu cel roșu – este un eșec absolut.

3. Nasturii, la fel de importanți

O altă regulă importantă pe care multe fashioniste o uită – fitingurile au și ele culoare. Dacă combinarea dintre bijuteriile de diferite culori într-o ținută se acceptă, atunci combinarea nasturilor aurii cu cerceii argintii nu este o idee tocmai reușită. De asemenea, nu uita că fitinguri nu sunt doar pe haine, ci și pentru genți, centuri și chiar ochelari. Nu trebuie să fie totul ton pe ton, dar metalul din look trebuie să creeze un ansamblu armonios.

4. Proporționalitate

Aici totul este cât se poate de simplu – pentru doamnele cu siluetă mini nu se recomandă bijuteriile mari, pentru femeile cu „forme” desigur nu se vor potrivi lanțurile subțiri, inele incolore ș.a.m.d. Pentru femeile înalte și subțiri nu există restricții.