Emoționant: după ce a aflat că părinții nu își permit să-i închirieze o rochie surorii la bal, fratele a găsit o soluție

Chiar dacă uneori te cerți cu frații tăi pentru lucruri ridicole, în adâncul inimii tale știi că vor fi mereu un sprijin, indiferent de necazurile sau greutățile cu care te confrunți. De aceea, când filipinezul Maverick Francisco Oyao a aflat că părinții săi nu își pot permite să închirieze o rochie de bal pentru sora lui Lu Asey, el a decis să-i facă una. Maverick a ajuns să creeze o rochie demnă de o prințesă Disney. Iar reacția de pe chipul surorii sale spune totul.

Acest bărbat filipinez a creat o rochie de bal incredibilă pentru sora lui

Așa arăta schița inițială a rochiei

Părinții lor nu își puteau permite să închirieze o rochie de bal, așa că Maverick a făcut ceea ce ar face orice frate bun – a creat una de la zero

A pictat manual chiar și corsetul

Cu ajutorul unor persoane, bărbatul a adunat toate materialele necesare

Au fost gândite chiar și cele mai mici detalii. Vezi aici toată munca depusă în crearea rochiei.

Iată cum arăta rochia înainte de a fi gata

Iată și rezultatul final

Mave și-a luat asupra lui o responsabilitate foarte mare și anume să o facă fericită pe sora sa. O parte din rochie a fost chiar pictată, pentru a crea o piesă vestimentară unică și elegantă. Balul de absolvire a fost chiar de ziua îndrăgostiților. Astfel, cu această ocazie, rochia a fost exemplul perfect de dragoste frățească.

Surioarei i-a plăcut la nebunie rochia și a pozat cu mare drag în ea

Privind produsul final, ai putea crede că Maverick lucrează ca designer. El de fapt este un student care studiază cultura și educația artistică. Bărbatului i-a luat aproximativ o săptămână să termine rochia maiestuoasă a lui Lu.

Oamenilor le-a plăcut rochia și l-au complimentat pe Mave pentru abilitățile sale

Ei au scris că surioara lui este atât de norocoasă că are un așa frate grijuliu. De asemenea l-au complimentat pentru rezultatul final și i-au spus că ar avea un mare potențial dacă ar merge pe urmele design-ului . La fel au menționat și faptul că educația părinților și-a pus o amprentă bună asupra acestuia.

Voi ce părere aveți ?

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l și prietenilor tăi.